Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Autoglassfix
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Trusa profesionala de reparatii parbrize
995 €
Brand
AutoGlassfix
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Trusa de reparatii parbrize.FII PROPRIUL TĂU PATRON! Cererea pentru serviciile de reparaţii parbrize este foarte mare. Un business care să presteze acest serviciu la DOMICILIUL clientului, scutindu-l astfel de deplasări si economisind timp si bani este foarte util si căutat. Propunerea noastra include mai multe facilităţi, care să asigure celor interesaţi nu numai tot ce au nevoie din punct de vedere tehnic pentru a intra in aceasta afacere, dar şi AVANTAJE COMPETITIVE MAJORE. Unul din aceste avantaje competitive este capacitatea de a repara în bune condiţii CRĂPĂTURI DE LUNGIMI MARI – 40-50 cm SAU CHIAR MAI LUNGI!

Exista pe internet mai multe oferte de echipament pentru reparaţii parbrize. Unele par chiar foarte atrăgătoare, aproape chilipiruri. Dar nimeni nu vă oferă pregatirea minuţioasă, teoretică si practică pe care o adăugăm la trusa propriu zisa! Noi vă oferim nu numai un sistem simplu şi robust dar extrem de eficient, (care şi-a dovedit fiabilitatea si costurile reduse de operare în patru ani de utilizare neântrerupta – peste 2.000 de parbrize reparate cu succes!), dar şi o valoroasa experienţă de lucru de primă mână, care să vă reduca timpul de iniţiere si să vă dea acel AVANTAJ COMPETITIV care să va ridice deasupra concurenţei.

Toate acestea cu o investitie iniţiala rezonabilă:

Pachetul Autoglassfix include: Trusa reparatii parbrize AGF + consumabile pentru 100 de reparatii + 15 ore de pregatire teoretica si practica minutioasa pentru 995 € .

* Aceasta investiţie se poate recupera dupa numai 70-90 de reparatii!!!

* Pregatirea include:

- initierea in reparatii parbrize ( proceduri tehnice detaliate in functie de tipul de avarie si gravitate -ciobituri, crăpături de diferite forme si marimi).

- organizarea muncii si formularistica

- marketing, promotion si lucrul cu clientii.

- consultanta tehnica gratuita.

- consumabile si dispozitive auxiliare originale la preturi excelente.

Contra cost va mai putem oferi:

- includerea numarului dvs. de telefon contact pe site-ul AutoGlassFix (publicitate)

Pentru mai multe detalii contactaţi-ne la adresa de e-mail sau la 0722606610.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura
Alte Produse