Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Auto Echipat Shop Srl

Scule pentru reparatii
0740485692,

Imprimanta termica pentru testere de baterie Laser Tools

Pe stoc:
Da
Telefon:
0740485692
Pret:
976.50 lei
 
 

Detalii produs

Descriere produs

Imprimanta termica pentru testere de baterie

Imprimanta termica pentru baterie Tester - Partea nr 6803

Informatii suplimentare

Termica, imprimanta pentru baterie Tester cu laser nr 6803
Livrat cu priza si cablu USB cu doua role de imprimanta - role de schimb disponibile - Nr 3488
Corespunde RoHS si CE CERTIFICATE
90mm Viteza de imprimare / sec
Gama de tensiune 3.5 -8.5v DC

Instrumente cu laser auto Tester baterie (part number 6803) masoara rapid si precis capacitatea de amperi Cranking rece (CCA) a bateriei de pornire a vehiculului, si masoara , de asemenea , de sanatate a bateriei si ajuta la identificarea defectelor comune in pornirea vehiculului si a sistemelor de taxare.

Dispozitivul convenabil portabil testeaza toate bateriile incepand auto, inclusiv plumb acid, placa plana AGM (Absorbita Glass Mat), AGM spirala plagilor, baterii GEL si EFB (Enhanced Battery Flooded). Acesta detecteaza, de asemenea, celulele rele. Este protejat la polaritate inversa - nu va deteriora aparatul, acumulatorul sau vehiculul.

Testul initial bateriei analizeaza starea de sanatate a bateriei pentru a calcula capacitatea reala pornirea la rece a bateriei; recomanda daca sa incarcati sau sa inlocuiti bateria, daca este necesar si poate identifica o baterie defect inainte de esec real.

Testul cranking identifica erori sau potentiale defectiuni in circuitul de pornire, inclusiv motorul de pornire in sine prin masurarea cresterii in cuplul de pornire de sarcina. Apoi, controalele de testare de incarcare si analizeaza sistemul de tarifare, determinand daca iesirea generatorului sau alternatorul la parametrii normali, si detecteaza sub sau supra-incarcare.

O mare facilitate este abilitatea de a imprima rezultatele - datele de testare pot fi imprimate prin intermediul PC - ul sau laptop - ul (folosind plumb USB furnizat) sau prin utilizarea cu laser 6804 imprimanta termica.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Auto Echipat Shop Srl
Persoana de contact: Parascan Catalin
Adresa: Str.Cernauti, Nr.17-21
Localitate: Cluj Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0740485692

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi