Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Auto Echipat Shop Srl

Scule pentru reparatii
0740485692,

Incarcator baterie 4 in 1 - 10AMP Laser Tools

Pe stoc:
Da
Telefon:
0740485692
Pret:
394.10 lei
 
 

Detalii produs

Descriere produs

Incarcator baterie 4 in 1 - 10AMP

12 volti baterie incarcator - proiectat pentru utilizarea pe autovehicule, motociclete si vehicule comerciale usoare

Informatii suplimentare

Capacitatea de incarcare inteligenta - ceea ce inseamna ca variaza amperajul si tensiunea livrata in conformitate cu cerintele bateriei.

amperi low mode suport baterie - incarcator poate fi setat pentru a pune o constanta in 13,5 volti la 2, 5 sau 10 amperi pentru a sprijini bateria atunci cand trebuie sa fie lasat pe o perioada de timp de aprindere.
Boost (modul de salvare) - incarcator poate fi setat la modul de salvare pentru a incarca bateriile profund descarcate - instrumentul este programat pentru a oferi un ciclu de incarcare specific pentru a ajuta desulphate bateria.
modul de testare a bateriei - poate fi folosit pentru a testa bateria inainte de incarcare. 5475 nu trebuie sa fie conectat la reteaua de alimentare pentru acest test, astfel incat este complet portabil in acest mod.

Modul de intretinere - poate fi lasat conectat permanent si va mentine bateria taxa de 100%. Metoda de conectare - Furnizat cu cleme crocodil si surub pe ochiurile pentru a fi montate permanent.

Caracteristici de siguranta - polaritate (nici o deteriorare daca este conectat in mod gresit rotund), RoHS, EN 60335, peste temperatura de protectie, protectia impotriva unui scurtcircuit.

Acest nou incarcator inovator inteligent baterie de la Instrumente cu laser ( partea nr: 5475 ) este adecvat sau toate 12 volti tipuri de baterii auto, care includ plumb-acid, AGM (absorbit mat de sticla), gel si ciclu profund.

Acesta initiaza un ciclu de incarcare de 8 trepte, care incarca si mentine bateria. Daca bateria sufera de sulfatare, incarcatorul poate fi comutat in modul care, daca este posibil, restabileste eficienta bateriei inainte de a continua cu cicluri normale de incarcare si de intretinere de salvare.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Auto Echipat Shop Srl
Persoana de contact: Parascan Catalin
Adresa: Str.Cernauti, Nr.17-21
Localitate: Cluj Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0740485692

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi