Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sc Auto Design Srl

0722465320,

Despre noi

Trimite mesaj
Auto Design SRL activreaza in domeniul productiei publicitare, principalul nostru obiect de activitate fiind productia de odorizante personalizate (atat pe suport din carton absorbant cat si odorizante tip fiola).

De asemenea, Auto Design Srl BACAU ofera servicii de creatie grafica publicitara, distributie si inscriptionare de obiecte promotionale (pixuri, brichete, breloace, agende, calendare, felicitari, sapci, tricouri, etc.), servicii de inscriptionari de diverse articole prin serigrafie, termotransfer (articole textile) si tampografie, realizate in propriul nostru atelier.

Practic ne putem ocupa de tot ce inseamna realizarea identitatii de marca a unei companii, de la creatie pana la imprimarea acesteia pe aproape orice suport.

Pentru partea de serigrafie realizam si servicii de: expuneri, intinderi site, emulsionari, recuperari, iar pentru partea de tampografie serviciul de realizare cliseu tampografic.

De asemenea, pentru industria textila realizam, pe langa imprimarea pe suport textil prin serigrafie si termotransfer a diferitelor grafice si etichete de produs, de prezentare.
Produse si servicii:
productie publicitara, casete luminoase, banere, mesh-uri, tipar digital, carti de vizita, afise, fleyere, pliante, brosuri, sisteme de expunere, promotionale, tampografie, serigrafie textila
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Auto Design Srl
Persoana de contact: Marin Raluca
Adresa: Str. Martir Horia, Nr. 16, A 3
Localitate: Bacau
Judet: Bacau
Telefon: 0722465320
Website: http://www.auto-design.ro