Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii administrare parcuri auto
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Echipa Autobroker are o experienta acumulata prin ani de munca. Am inceput aceasta activitate in anul 2006 impreuna cu o echipa de consultanti cu experienta in servicii auto, alaturi de parteneri cu renume si o formare solida in acest domeniu si am reusit impreuna sa furnizam servicii de calitate.

De aceea, noi credem ca veti lupta pentru a gasi pe cineva care stie mai multe despre masini decat noi.

Avem un portofoliu complet servicii de consultanta si administrare, iar pentru ca suntem complet independenti, te poti baza oricand pe noi deoarece consultanta oferita este obiectiva.

Noi te ascultăm si ne bucuram ca avem sansa de a lucra cu tine !

Recomandari:

” Echipa Autobroker m-a ajutat intotdeauna sa inteleg mai bine nevoile companiei noastre si sa reduc cheltuielile. De fiecare data consultantii Autobroker s-au aratat foarte atenti la detalii si extrem de eficienti prin concentrarea asupra fiecarui detaliu de business. Din acest motiv ii recomand cu caldura ca business provideri. ”

Cristian Udrescu
Chief Executive Officer – Pay Logic
Partner – Wizrom

“Autobroker a facut si face o treaba excelenta pentru compania noastra. Radu Chirila ca Managing Partner a dovedit ca este informat in domeniu, are o atitudine foarte orientata catre client si in gasirea celor mai bune solutii disponibile pentru nevoile noastre – in ceea ce priveste achizitionarea de masini sau probleme legate de administrarea parcului auto.

Toate acestea intr-un mod rapid, servicii de buna calitate si la un cost rezonabil.”

Mircea Marzan
Country Manager
EMBA at Lundbeck Romania
Din Gura in Gura