Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Aurea Mediocritas S.r.l.

0753647813, 0753647813

Despre noi

Trimite mesaj
Am preferat de la bun inceput drumurile nestrabatute
Motivatia noastra in infiintarea firmei Liliputi a fost sa gasim si sa oferim solutii parintilor cu copii mici, cu ajutorul carora acestia pot asigura atat copiilor cat si lor insisi, siguranta, intarirea afectiunii, si sustinerea sanatatii fizico-psihice in orice situatie. De-a lungul anilor, prin prisma cererii ascendente simtim tot mai mult ca conceptiile si metodele noastre referitoare la copil, cresterea copilului si afacere se intalnesc cu nevoile familiilor moderne, care vor sa iasa din mediul alert, nepersonal din anumite puncte de vedere si tind spre formarea si mentinerea unor relatii armonioase de familie.

Calitate din inima UE
Produsele noastre provin unul cate unul din manufactura noastra proprie mica, din Szombathely, UE. Marsupiile, gecile, gentile, pantofii si accesoriile sunt fabricate pe baza unor proiecte proprii, respectiv cu implicarea unor designeri maghiari talentati, cu utilizarea unor materii prime de calitate, cu tendinta spre perfectiune din toate punctele de vedere, pe cat posibil, lucrate manual. Acest lucru ofera garantia ca putem asigura calitatea dorita de noi si de clientii nostri.

Cum mentinem totusi preturile competitionale?
Produsele noastre sunt vandute in mare parte direct consumatorilor, respectiv cate unui partener distribuitor din fiecare oras. Astfel, evitam cheltuielile in plus acumulate prin lantul traditional de oferte (producator-distribuitor-retailer-consumator) si astfel suntem capabili sa oferim cumparatorilor nostri un pret asemanator sau mai mic concurentilor asiatici, fabricanti in conditii de serie mare.

In loc de marketing traditional
Asemanator modului de fabricare si vanzare a produselor noastre, in privinta promovarii acestora urmarim, de asemenea,A�  A�  metodele mai blande, cu o derulare mai lenta, insa construite pe contactul personal. Cumparatorii nostri recomanda unul altuia produsele Liliputi, numele nostru se raspandeste oral. Astfel resursele noastre se concentreaza la mentinerea calitatii si dezvoltarea continua a produselor in locul unor campanii costisitoare de marketing.

...si pentru ca nu veniturile sunt prioritare,
ci cazul pe care-l sustinem. Ne-am dedicat complet cazului purtarii copiilor. Copilul care creste in apropierea corpului parintesc, ce ii ofera siguranta, se va autocontempla, isi va observa semenii, mediul material si natural intr-un mod ce sustine sanatatea fizico-psihica, si va avea un efect puternic asupra conceptiei despre lume, il va ajuta in dezvoltarea personalitatii sale. Credem ca prin intermediul produselor noastre contribuim la cresterea unei generatii mai armonioase, mai deschise la relatiile umane, la iubirea si respectarea vietii.
Referitor la membrii familiei Liliputi, consideram indispensabil in munca noastra scopurile comune, un sistem de valori asemanator, bucuria si lucrul in echipa.

Daca cumperi de la noi
ajuti intreprinderea noastra familiala sa ofere de lucru femeilor din regiune. Ne motivezi la o dezvoltare continua atat a produselor cat si a obiectivelor noastre. Sustii cazul purtarii si cresterii afective in speranta unei lumi mai viabile, mai sanatoase din toate punctele de vedere. Iti multumim pentru incredere!
Produse si servicii:
marsupiu ssc ergonomic, wrap elastic, wrap tesut, wrap-tai, sling cu inele, pantofi cu talpa moale, sandale cu talpa moale, cizme, geaca pentru mamici, geanta mamici, borseta, gluga si fular
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2014

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Aurea Mediocritas S.r.l.
Persoana de contact: Szekeres Szabolcs
Adresa: Str. Godri Ferenc, Nr. 10
Localitate: Sfantu Gheorghe
Judet: Covasna
Telefon: 0753647813
Telefon mobil: 0753647813
Website: http://www.liliputi.ro