Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Auto Technik International Srl

0723606913,

Despre noi

Trimite mesaj
Auto Technik International Srl este o societate comerciala cu capital privat, avand ca domeniu de activitate comertul cu piese si accesorii auto.

Firma noastra va ofera piese auto atat prin magazinul propriu de desfacere, cat si prin intermediul comenzilor pe internet, cu livrare prin curierat rapid. Un punct forte este sistemul nostru logistic, bazat pe solutii software, care permit optimizarea costurilor si reducerea timpilor de livrare a pieselor.

aTi este reprezentantul in Romania a companiei olandeze Thule Towing Systems, liderul european in domeniul sistemelor de tractare si al companiei daneze Thule Trailers A/S.

Sistemele de tractare Brink intrunesc toate cerintele legale ale autoritatilor si ale constructorilor de masini, fiind acreditate de societatea Lloyda's cu certificatul de calitate ISO 9001 si ISO 14001, in plus compania olandeza a obtinut certificate de atestare din partea mai multor constructori de autovehicule. Brink ofera cea mai larga gama de carlige de remorcare, testate conform normelor europene (94/2OEC).

Constructorul de remorci danez Thule Trailers A/S are o experienta de pe 50 de ani in domeniu. Remorcile Brenderup sunt un Premium Brand, calitatea lor deosebita, le recomanda ca fiind un producator de top european. Gama de remorci Brederup cuprinde remorci utilitare, pentru transportul de barci, cai si auto-moto.
Produse si servicii:
carlig remorcare auto, remorca auto, moto, ATV, peridoc, bullbar, set trepte, scut motor, tava portbagaj, covoras auto, piese si accesorii
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2000

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Auto Technik International Srl
Persoana de contact: Hruska Razvan
Adresa: Str. Piscul Crasani, Nr. 41
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0723606913
Website: http://www.ati-motors.ro