Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Utilaj spuma poliuretanica Polyurea

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
G35H
Out Of stock
Descriere
Caracteristici:
Noua G-35H- Unitatea de proportionare  hidraulica a fost proiectata si fabricata pentru a indeplini cele mai exigente pentru  aplicatii  sisteme bicomponente-spuma poliuretanica&poliurea, care necesita o precizie ridicata de dozare pentru a asigura cea mai buna calitate a amestecului componentelor chimice. Configuratia de speciala ofera accesul facil la toate componentele sale, simplifica functiile de control si reduce semnificativ timpul de intretinere.

Panoul de Control:
Panoul de control este format dintr-un ecran tactil care are incorporat softul special pentru a facilita selectarea si controlul tuturor parametrilor de lucru intr-o maniera rapida si usoara. Un sistem de alarma sofisticat avertizeaza functionarea oricarei erori in procesul tehnologic si asigura aplicarea corecta a produselor. Ca o caracteristica suplimentara, o alarma de conectare faza este incorporata in proiectare pentru a evita reparatii costisitoare de erori sau greseli atunci cand conectati dozatorul in alimentarea cu energie electrica.

Pompele de dozare-proportionare:
Un cilindru hidraulic cu dubla actiune antreneaza doua pompe direct opuse de proportionare a produselor chimice. Acest design elimina sarcini asimetrice si asigura viata prelungita a garniturilor pompei  si asigura o presiune constanta stabilizata, in scopul de a realiza o amestecare perfecta a componentelor chimice. Mai multe dimensiuni de pompe sunt disponibile pentru a obtine diferite ratii volumetrice.In varianta standard ratia volumetrica este de 1:1

Utilaj sprayat sisteme bicomponente
Maximum output: 16kg/min
Maximum Pressure:240 bar
Heating power = 12kw
Hose heating power = 4kw
Maximum hose lenght = 93m
Electrical:38Amps x 3 ph
Dimensions: 1200x900x700
Weight: 272 kg.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura