Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Atelierele Ilbah
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs stilist protezist de unghii
700 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pentru a te inscrie la cursul de Stilist protezist de unghii ( curs de unghii false, cum mai este numit) nu este obligatoriu sa ai o diploma de manichiura-pedichiura.

Manichiura poate spune multe despre fiecare persoana in parte. Considerate de unii stilisti drept unul dintre cele mai importante accesorii ale feminitatii, unghiile trebuie sa arate intotdeauna corespunzator, indiferent de timpul disponibil pentru intretinerea acestora. O manichiura impecabila nu este usor de intretinut. Chiar daca unghiile tale naturale nu sunt de mare “calitate”, sunt casante si striate, exista o solutie pentru a avea mereu maini de vedeta: manichiura tehnica.

Unghiile false se aplica atat pentru obtinerea unei manichiuri deosebite dar si ca o necesitate pentru unghiile cu aspect neregulat, subtiri sau sensibile la rupere. Unghiile artificiale pot avea lungimea si forma pe care o dorim. Acestea pot arata natural, iar daca sunt corect lucrate nici nu pot fi deosebite de cele naturale. De aici decurg posibilitatile limitate doar de imaginatia fiecarei persoane in domeniul design-ului unghiilor. Unghiile false sunt mult mai rezistente decat unghia naturala.

Cursul va cuprinde tot ce trebuie sa stii despre meseria de stilist protezist unghii (aplicarea unghiilor false): ingrijirea unghiilor, ingrijirea mainilor şi picioarelor, realizarea unghiilor tehnice cu acryl (prelungirea patului unghial, constructie cu French, constructie cu tips), realizarea unghiilor tehnice cu gel (constructie cu gel pe forma, constructie cu tips, aplicarea culorii permanente), protezarea unghiilor deteriorate, demontarea unghiilor false, realizarea decoratiunilor pentru unghii.

Vino la Atelierele ILBAH sa inveti arta realizarii unghiilor false!

In urma absolvirii acestui curs vei obtine o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei ( prin ANC) si vei putea sa profesezi aceasta meserie atat in tara cat si in afara ei.

Consumabilele sunt oferite de Atelierele ILBAH si fac parte din gama profesionala a brandurilor de top. Asiguram toate materialele necesare desfasurarii cursului, precum si suportul de curs in format electronic.
Din Gura in Gura