Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Atelierele Ilbah
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs make-up artist
1200 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ai grija de tine si de look-ul tau! In zilele noastre, a arata bine reprezinta una din prioritatile femeii moderne…

Aceasta ocupatie presupune dobandirea de competente legate de executarea machiajelor de infrumusetare pentru diferite ocazii, a machiajelor corectoare – pentru ascunderea defectelor diversilor clienti, precum si a machiajelor speciale – pentru sedinte foto, filmari video si de televiziune si pentru prezentari de moda.

Cursul de machior (machiaj profesional) este destinat persoanelor care inteleg ca arta de a arata bine reprezinta una din preocuparile femeii moderne. Tenul este o prioritate pentru frumusete si este un bun indicator al vitalitatii si prospetimii.

Diferitele tipuri de machiaj pun in valoare trasaturile fetei, accentuand frumusetea naturala. Folosirea si punerea lor in aplicare este o arta si tine cont de foarte multi factori cum ar fi: trasaturile fizionomice ale fetei, culoare ochilor si a parului, sensibilitate tenului, paleta cromatica in functie de momentul zilei si eveniment, experienta, produse si brandul folosit. Meseria de machior are aplicabilitate in foarte multe domenii cum ar fi: fashion, fotografie, publicitate, film, etc. Oricine are aptitudini artistice si poate invata tainele machiajului profesionist prin exercitiu si aprofundare continua. Odata insusita arta machiajului, creativitatea nu mai are margini, urmand dezvoltarea stilului propriu.

Domeniul este unul complex, avand multe implicatii si o arie foarte mare de aplicabilitate. Din acest motiv cursul este format din 2 module: modulul 1 incepator si modulul 2 avansat. Se pot face inscrieri direct la Modulul 2 avansat fara parcurgerea Modulului 1 incepator doar daca cursantii dovedesc experienta lor in domeniu, printr-un test de cunostinte si aptitudini.

Vino la Atelierele ILBAH sa inveti arta transformarii unei persoane cu ajutorul culorilor si fardurilor!

Asiguram toate materialele necesare desfasurarii cursului, precum si suportul de curs in format electronic.

In urma absolvirii acestui curs vei obtine o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei ( prin ANC) si vei putea sa profesezi aceasta meserie atat in tara cat si in afara ei.
Din Gura in Gura