Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Povesti Nemuritoare

0746283819,

Despre noi

Trimite mesaj
"Povesti Nemuritoare" este o firma infiintata in Pitesti, care cuprinde Ateliere de dezvoltare personala si creatie pentru copii!

Scopul terapeutic al acestor ateliere este de a produce o schimbare, o crestere, o echilibrare in dezvoltarea copilului, de a asigura libertate de exprimare si manifestare a dorintelor, nevoilor, opiniilor, atitudinilor sale.

Atelierele sunt: Atelier de tehnologie: a��Micul inginera��; Atelier de jurnalism: a��Micul reportera��; Atelier de literatură: a��Micul scriitora��; Modul de economie: a��Micul afacerista��; Modul de limbi străine:a��Micul Poliglota��; Atelier de pictură: a��Micul pictora��; Atelier de actorie: a��Micul actora��; Atelier de dezvoltare a inteligenţelor a�� a��Micul geniua��; Atelier de dezvoltare senzorială, cognitivă şi creativitate; Atelier de dezvoltare personală a��Află cine sunt eu!a��; Atelier de muzica: a��Micul muziciana��; Atelier de creatie vestimentara si Şcoala părinţilor, unde A�nvăţăm A�mpreună să fim părinţi mai buni pentru copiii noştri.

Prin intermediul acestor ateliere, copiii invata:

-Sa se cunoasca pe sine, isi dezvolta increderea in sine si in propriile abilitati;
-Isi dezvolta capacitatile cognitive (memoria, limbajul, atentia, gandirea);
-Isi exprima propriile emotii, intra astfel in contact cu sine, depasind blocajele;
-Invata sa lucreze in grup, sa coopereze, sa piarda cu fruntea sus, sa isi echilibreze relatiile cu ceilalti, capata o imagine coerenta despre sine si raportarea la lume;
-Invata strategii de rezolvare a problemelor intr-un mod care sa nu creeze disfunctie;
-Se elibereaza de tensiuni, anxietati acumulate, stres, frustrari si sentimente negative;
-Prin intermediul acestor tehnici de terapie prin arta se opereaza la nivel de diagnosticare si interventie pe problemele specifice ale copilului.

Se pot identifica si ameliora probleme in legatura cu contextul familial, relational, capacitatea de comunicare, echilibrul afectiv, relatiile de atasament, capacitatea de integrare in grup, comportamentul scolar, imaginea de sine, stima de sine.
Produse si servicii:
ateliere de dezvoltare personala si creatie pentru copii: atelier de tehnologie, atelier de jurnalism, atelier de literatura, modul de economie, modul de limbi străine, atelier de pictura
Tipul companiei:
Altul
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2009

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Povesti Nemuritoare
Persoana de contact: Craioveanu Narcisa
Adresa: Str. Henri Coanda, Bl. HC, Ap. 3
Localitate: Pitesti
Judet: Arges
Telefon: 0746283819