Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Astrans Srl

0264/307077, 0741155250

Despre noi

Trimite mesaj
Astrans Srl din Cluj Napoca, judetul Cluj pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Cu o echipa de 12 angajati cu vasta experienta in efectuarea de transport rutier, international de marfuri generale - materiale de constructii, electrocasnice, mobila, confectii, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Principala preocupare a companiei Astrans S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
transport rutier, international de marfuri generale - materiale de constructii, electrocasnice, mobila, confectii
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Astrans Srl
Persoana de contact: Aluas Iulia
Adresa: Str.Sibiului, Nr. 2
Localitate: Cluj Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0264/307077
Telefon mobil: 0741155250
Fax: 0264/307078