Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Agentia Imobiliara Astoria

Agentia cu cele mai reale ofet
0248610300,

Despre noi

Trimite mesaj
Agentia Imobiliara Astoria    si-a inceput activitatea de consultanta si intermediere in domeniul investitiilor imobiliare in anul 2005, cand era recunoscuta pe piata nevoia si solicitarea acestor servicii specializate. Am ajuns astfel, in prezent, sa fim una din cele mai importante agentii imobiliare din Pitesti. Motivul care ne-a determinat sa facem acest pas a fost acela de a oferi persoanelor interesate un cadru legal, siguranta si promptitudine in realizarea de tranzactii imobiliare.

Suntem constienti de imaginea pe care agentiile imobiliare o au in ochii publicului larg si tocmai aceasa imagine dorim sa o schimbam prin nivelul calitativ al serviciilor prestate de catre noi. Subliniem tot timpul faptul ca nu facem intermedieri imobiliare, ci oferim solutii, sprijinim si reprezentam clientii nostri in cele mai complexe situatii.

Avand avantajul unei experiente complexe pe piata imobiliara suntem in pozitia de a negocia cele mai bune tranzactii pentru clientii nostri, ce includ atat aspectele financiare, cat si pe cele functionale si locationale.

Am crescut an de an, acumuland mai multa experienta, avand o echipa mai mare si confruntandu-ne cu mai multe provocari ce ni s-au deschis in fata. Am crezut constant in reprezentarea exclusiva a clientilor nostri, astfel incat am ajuns sa oferim pe piata cartiere de locuinte, spatii comerciale, industriale .

Suntem constienti ca puterea oricarei companii rezida din oamenii sai si pentru aceasta investim mult in cei ce ne reprezinta. Un pas in fata pentru toti, o experienta in plus, orice lucru ce merita invatat ne face mai puternici ca echipa sau ca si companie. Pentru aceasta organizam periodic cursuri de management, marketing, vanzari, negociere.

Ne sprijinim unii pe altii, ca si colegi, indiferent de nivel ierarhic si cuvantul pe care punem cel mai mult baza este "respect". Suntem o echipa tanara, profesionista, ce lucreaza cu placere si in plus, orice lucru facut cu placere este si unul de calitate.

Dincolo de motivatia financiara am reusit sa cream un mediu in care fiecare poate excela in domeniul sau, un mediu in care initiativa este incurajata si in care rasplata este pe masura. Crestem in continuare si pentru aceasta suntem tot timpul in cautarea unor persoane dinamice ce cred ca au potentialul necesar alaturarii echipei Astoria.

Tel.: 0745.989.140
Produse si servicii:
imobiliare, vanzari, inchirieri, apartamente, case terenuri, cadastru
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Agentia Imobiliara Astoria
Persoana de contact: Marian Marian
Adresa: Armand Calinescu, Nr. 1
Localitate: Pitesti
Judet: Arges
Telefon: 0248610300