Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Acoperis pentru acasa.

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scari metalice pantograf Fakro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Tocul poate fi din lemn sau metal. În fiecare caz, tocul este echipat cu o garnitură de etanşare periferică şi ramă de etanşare. Felul în care este pregătit tocul permite instalarea rapidă a scării în golul din tavan, uşurând totodată şi reglarea nivelului de încastrare.

Balamalele patentate foarte rezistente au şi rol de colţare de rigidizare a tocului, prevenind orice deformări ulterioare. Astfel, scara odată instalată devine un obiect fiabil şi sigur în exploatare.

Operarea scărilor pantograf este semnificativ îmbunătăţită datorită mecanismul de deschidere închidere asigurată cu arcuri. Odată descuiată, uşa se deschide lin, utilizatorul fiind astfel în siguranţă. Când uşa este deschisă complet, acelaşi mecanism o fixează în poziţia deschis. La închidere în schimb asigură ridicarea lină  şi cu uşurinţă a acesteia.

Uşile termoizolatoare ale scărilor pantograf sunt din lemn sau metal şi au culoare albă. Varianta metalică, este rezistentă la foc. După închiderea uşii, suprafaţa vizibilă pe plafon este netedă. Elementele de asamblare devin ascunse, ceea ce înseamnă design plăcut, în armonie cu interiorul camerei.

Lungimea scărilor se ajustează uşor în funcţie de înălţimea camerei fără a fi necesară scurtarea prin tăiere. Datorită vangurilor pantograf, aceste scări sunt recomandate atât pentru goluri care au dimensiuni mai mici, cât şi pentru holuri foarte înguste. Cea mai mică dimensiune a golului din tavan poate fi de 50×70.

Pentru o protecţie sporită împotriva alunecării accidentale, treptele scărilor pantograf au fost profilate prin stanţare, astfel încât să aibă o suprafaţă antiderapantă.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura