Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Descriere
Eleganta si stil

Faldurile au un aspect impresionant oferindu-va caldura si intimitate.

Combinand rafinamentul draperiilor cu simplitatea jaluzelelor, faldurile sunt realizate dintr-o gama variata de materiale textile de foarte buna calitate si au diverse modele imprimate.

In functie de dorinta dumneavoastra faldurile pot fi motorizate si actionate cu telecomanda.
Faldul clasic foloseste sistemul de actionare verticala cu snur cu bile,profilul superior din aluminiu,culoare alba.Principala caracteristica a faldului clasic este strangerea regulata a materialului de jos in sus prin pliere regulata, fiecare pliu avand o inaltime de 25cm.
Faldul buclat foloseste acelasi sistem de actionare ca si cel clasic.

Principala caracteristica a faldului buclat este aspectul materialului in pozitia complet deschisa a faldului.Folosindu-se o cantitate dubla de material in pozitia perfect deschis materialul faldului ramane in continuare pliat (buclat) dand un aspect foarte decorativ acestui tip de jaluzea.Pliurile de material sunt egale in inaltime, fiecare pliu avand 15 cm.

Informatii tehnice:

Faldurile se pot monta pe tamplarie, pe perete, deasupra ferestrei sau in tavan. Dimensiunea se alege dupa preferinte, tinand cont de faptul ca in pozitie inchisa acesta are forma unui dreptunghi si acopera 25 cm din fereastra sau pe perete pe inaltime.
Stilul nou, inovativ va ofera unicitate si predispozitie pentru relaxare.

Va rugam sa solicitati oferta de pret la 0244320773 dupa ce v-ati luat niste dimensiuni aproximative.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura