Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Astcom Srl.

0244/320773, 0731832450

Jaluzele verticale-rolete-falduri

In Stock
Telefon:
0244/320773
 

Detalii produs

S.C. Astcom S.r.l. iti pune acum la dispozitie cele mai variate produse pentru casa ta:jaluzele verticale, rolete, falduri, perdele, draperii, galerii de lemn si metal la preturi de sfarsit de colectie.

Fara nici un fel de obligatii din parta d-voastra, S.C.ASTCOM prin echipa sa va sta la dispozitie pentru a va sfatui in privinta alegerii
solutiilor celor mai potrivite.

Pasul 1- Sunati la 0244320773 si programeaza-ti o intalnire cu un reprezentant de vanzari ASTCOM.
Pasul 2- Rasfoieste catalogul cu produse si materiale la unul din sediile noastre din Busteni si Brasov sau chiar la domiciliul d-voastra (daca sunteti in zona superioare a Vaii Prahovei).
Pasul 3- Cereti fara nici o obligatie de cumparare o oferta pentru produsele alese.Oferta va cuprinde cotatia de pret,serviciile incluse in pret si termenul estimat pentru livrarea si montarea produselor alese.
Pasul 4- Daca sunteti de acordcu oferta facuta platiti un avans,restul platii facandu-se dupa ce va vom comanda produsele comandate.
Pasul 5- Reprezentantul nostru va veni la termenul estimat si va va monta produsele cu perfectiunea care ne caracterizeaza.

Dupa montarea produselor reprezentantul nostru va va arata si explica cum functioneaza si cum se intretin produsele pe cate le-ati comandat.

Mai mult, dorim ca inainte de a va oferi produsele si serviciile noastre, sa gasim impreuna solutii functionale si estetice pentru casele si birourile d-voastra.

Ca servicii,oferim in mod gratuit masuratori,sfaturi si estimare de pret pentru toate produsele noastre,in functie de coordonatele casei si in functie de cerintele d-voastra.

O transformare vizibila! Va asteptam!
Preturi incepand cu 30,0 lei/ mp la jaluzele verticale, materiale sfarsit de colectie de calitate exceotionala.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Astcom Srl.
Persoana de contact: Stefan Monica
Adresa: Bd Libertatii, Nr. 110
Localitate: Busteni
Judet: Prahova
Telefon: 0244/320773
Telefon mobil: 0731832450

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi