Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Aug San

Tine pasul cu noi
0745145361,

Despre noi

Trimite mesaj
Activitatea economica a firmei dvs. depinde de modul in care gestionati informatia iar cine detine informatia detine "puterea". Imi face o deosebita placere sa va prezint produsul nostru SUPPLIER MANAGER  conceput de echipa noastra in urma cu doi ani de zile si proiectate in totalitate pentru facilitarea accesului dvs la informatie.

SUPPLIER MANAGER este conceput pentru distribuitori si are modulul Gestiune (evidenta facturi aprovizionare, vanzare marfa, plati facturi furnizori, incasari facturi clienti; jurnal de cumparari si vanzari, fisa furnizor, client si produsului; situatii aprovizionari pe produs, grupa produse,vanzari pe produs, grupa produse, facturi neincasate; calcul valoare discount; evidenta stoc cantitativ / valoric; note de transfer intre gestiuni; corectii stoc; evidenta retururi) si modulul Distributie (evidentiere vanzari pe agenti, grupe de produse, pe rute agenti; situatii vanzari pe rute; urmarire target vanzari, rute agenti, salarizare agenti; calcul adaos commercial, generare comenzi / oferte de produse, compensari intre parteneri).

Sperand ca informatiile prezentate sunt de un real folos pentru dvs., pentru orice detalii suplimentare, CA DE ALTFEL SI PENTRU O PREZENTARE ABSOLUT FARA NICI O OBLIGATIE DIN PARTEA DVS va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
soft pentru distribuitori marfa
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Aug San
Persoana de contact: Sandu Costi
Adresa: Alunului, Bl. d12/a/9
Localitate: Pitesti
Judet: Arges
Telefon: 0745145361
Fax: 0348814908