Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Asec Engineering Consulting Gmbh

High Technology
0232255552, 0728332411

Despre noi

Trimite mesaj
ASEC Engineering Consulting GmbH este compania germana lider in domeniu, cu o extinsa arie de competente in tehnologia, procurarea si logistica circuitelor imprimate la nivel european.

Compania a fost fondata in Munchen, in 1995, avand ca scop procurarea si importul produselor specifice din Asia in Europa, utilizand parghiile globalizarii.

Succesul la nivel global nu inseamna doar sa castigi  suprematia tehnologica pe piata de specialitate. Globalizarea tine mai mult de interactiunea si relatiile intre oamenii care sunt dispusi si capabili de colaborare la o scara internationala.

Exista un proverb asiatic care spune:

Daca vrei sa faci afaceri, sa-ti vedem fata.

Intelesul este numai acesta numai cei care sunt pregatiti pentru discutii complet deschise si comunicare vor avea realizari economice importante. Mai mult decat atat, partenerii de afaceri trebuie sa fie toleranti si continuu pregatiti pentru asigurarea succesului constant. Cu aceasta filosofie la baza intregii activitati, ASEC a fost capabila de a construi in ultimii 12 ani o retea de furnizori competenti, orientati pe o calitate excelenta la costuri minime in Orientul Indepartat.

Multi dintre clientii europeni ai ASEC si-au oferit suportul si au jucat un rol activ in crearea legaturii cu Orientul Indepartat, alegand, in consecinta, ASEC drept partener global pentru furnizarea de circuite imprimate.

ASEC a folosit solicitarile clientilor sai ca barometru pentru masurarea succesului rezultat urmare deciziilor si eforturilor depuse. Numerosii clienti si furnizori, parteneri cu  ASEC, au stabilit ca  aceste repere legitimeaza pozitia de lider in domeniu a companiei.
              
             Albert Schweitzer
              General Manager
Produse si servicii:
circuite imprimate (pcb) de inalta tehnologie, de orice tip si oricate straturi
Tipul companiei:
Import - Export
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
51-100
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1995

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Asec Engineering Consulting Gmbh
Persoana de contact: Jitareanu Victor
Adresa: Strada Pacurari, Nr. 88
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0232255552
Telefon mobil: 0728332411
Fax: 023255552