Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pfa Ciocan Laurentiu
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii asamblare, montare si reparatii mobila la domiciliu
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Montaj Mobila La Domiciliu

Cei mai multi clienti ne solicita pentru a le oferi, serviciul de montaj mobila la domiciliu. Acestia ne ofera incredere indiferent de ce statut au, ca de exemplu pot sa fie: manageri de birou ai unei companii sau sa devina in curand parinti. Ei se bazeaza pe abilitatile tehnice ale echipei de Asamblare Mobila dobandite in cei 15 ani de experienta pentru a realiza serviciul de montare mobilier la domiciliu sau birou.
Desi serviciul de montaj mobila poate parea destul de simplu atunci cand vedeti produsele in magazine, dar situatia se schimba cand ajungeti acasa si deschideti pachetele si vedeti parti diferite din produsul cumparat. De aceea suntem prezenti pe piata de servicii mobilier pentru a va da o mana de ajutor cand este nevoie. Noi oferim un pret fix, prin urmare nu trebuie sa va faceti grija in privinta duratei de montare pentru ca nu vom tarifa pe ora, ci va vom oferii cu mare precizie durata executiei serviciului de montare mobila.

Serviciul de montaj mobila se executa pentru orice produs de mobilier indiferent de producator sau brand. Putem enumerea: montaj mobila pentru produsele de la Ikea, Mobexpert, kika, Dedeman, Brico Mag, Prakiticker, Staer, Tamo’s, Kalithea, Elvila, Casa Rusu, etc..

Asiguram montaj mobilier pentru casa, pentru magazine si pentru birou in egala masura.

Telefon 0760948857
www.asamblare-mobila.ro
Din Gura in Gura