Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Art Sport Total Srl

Impreuna pentru performanta!
0734727137, 0740819106

Despre noi

Trimite mesaj
Motivatia de a avea succes este prima conditie pentru a iesi victorios din orice situatie. - Ferdinand Foch

Art Sport Total comercializeaza o gama larga si diversa de articole sportive destinate celor care doresc sa practice un sport, atat individual, cat si pe echipe.

O companie flexibila si dinamica, Art Sport Total a construit si mentine, in continuare, o stransa colaborare cu clientii si producatorii, prin calitatea si diversitatea produselor oferite, preturile competitive, precum si onorarea rapida a comenzilor.

Ne bucuram si ne motiveaza colaborarea stransa si de durata pe care o avem cu clientii nostri - persoane fizice, companii, asociatii si cluburi sportive, sali de sport si fitness, unitati de invatamant, institutii de stat etc.

Toti clientii Art Sport Total beneficiaza de maxima atentie si cele mai bune servicii, precum si consultanta in alegerea celor mai potrivite produse.

Avand o echipa de profesionisti cu experienta, scopul Art Sport Total este de a oferi servicii de inalta calitate, fiind implicati total in tot ceea ce facem, in vederea unei colaborari care sa satisfaca toate cerintele.

Clientii nostri sunt cei care apreciaza grija si respectul cu care sunt tratati. Am creat astfel o relatie de parteneriat de lunga durata, benefica atat pentru clienti, cat si pentru Art Sport Total.

Suntem constienti ca relatia dintre client si Art Sport Total este cea mai importata si ne dorim s-o imbunatatim continuu.

Ne mandrim cu realizarile noastre si le multumim clientilor nostri pentru increderea acordata!
Produse si servicii:
spalier gimnastica, plasa protectie, maieu antrenament, scaun stadion, gazon sintetic, tartan, placi si dale cauciuc, bara tractiuni, medalii, spalier recuperare, kelen, gantere, mingi, echipamente
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
ISO 9001
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Art Sport Total Srl
Persoana de contact: Gutau Nicoleta
Adresa: Calea Vitan, Nr. 242
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0734727137
Telefon mobil: 0740819106
Website: http://www.artsporttotal.ro