Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Centrifuge hidro - extractoare pentru textile

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Brand
ROUSSELET ROBATEL
Out Of stock
Descriere
Centrifuge hidro- extractoare pentru textile

O gama de centrifuge pentru optimizarea hidro-extractiei din toate materialele textile. Centrifugele sunt folosite pentru extractia maxima a lichidului din produsele textile dupa decontaminare, albire/decolorare, spalare, carbonizare si orice alte tratamente ude pentru simplificare si in unele cazuri reduce, operatia consecventa a uscarii.

Rousselet Robatel ofera procesoare pentru textile, din cea mai larga gama de hidro-extractare centrifugala cu rezervoare fixe, mobile si interschimbabile sau suporti (cu plasa sau punga de filtrare) cu diametrul determinabil de la 20 cm (8 inch) pana la 2 metrii (80 inch).
Rousselet Robatel de asemenea creaza si produce hidro-extractoare unice pentru indepartarea stocului de fibre care ofera o productivitate incomparabila si o economie de curent pentru astfel de linii de prelucrare.

Aplicatii tipice

Toate produsele textile sintetice sau naturale indiferent de forma lor (fibre detasate, sculuri – numarul de finete al firului in sistemul de numerotare englez), bucati, mansete, mosoare, pachete (?), bobine (bobine cu fir obtinute la masina de dublat sau de bobinat) produse tubulare tricotate, tesaturi , smocuri, blugi) prelucrate prin vopsire, spalare, albire, instalatii de tabacire si de carbonizare, de asemenea si anumite bucati din industriile de spalatorie, piele, hartie si plastice.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura