Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

2M Artediem Srl

0740628822,

Despre noi

Trimite mesaj
Consumabile pentru sudura (electrozi inveliti clasici bazici si rutilici, electrozi inveliti speciali pentru inox, fonta, aluminiu, bronzuri, oteluri aliate, electrozi inveliti pentru incarcare de durificare, electrozi nefuzibili wolfram, tungsten, bagheta pentru sudura TIG/WIG otel carbon, oteluri aliate, aluminiu, alama).

Comercializam sisteme de ridicare (chingi textile, cabluri si lanturi, palane, winch-uri, cricuri)
Furtune industriale (transport aer, apa, gaze sudura, combustibili, material abrasive, rumegus, alimente, bauturi, produse chimice).

Furtune hidraulice de joasa si inalta presiune (furtune hidraulice cu pina la sase insertii metalice)
Aparate de spalat si hidrosablat (pompe de inalta presiune tip triplex cu piston ceramic, aparate de spalat sub presiune cu apa rece si/sau calda, utilaje de spalat si aspirat pardoseli, automaturatoare, accesorii pentru instalatii de spalare sub presiune)
Sudura metalelor, brozurilor si aluminiului (aparatura de sudura pentru sudura clasica cu electrod invelit invertoare de sudura, sudura TIG/WIG cu electrod nefuzibil in mediu de gaz protector cu sau fara material de adaos, sudura MIG/MAG cu sirma in atmosfera controlata, taierea cu plasma, accesosorii si piese de schimb pentru aparatura de sudura)
Echipamente si accesorii pentru sudura si taiere oxi-gaz, reductoare de presiune, duze pentru taierea metalelor si fierului vechi).

Abrazive (abrazive pe support textil cole abrasive diverse granulatii, coli abrasive, abrasive pe suport de hirtie a coli avrazive, discuri abrazive pentru debitat si polizat, piatra polizor, discuri diamantate pentru taierea materialelor de constructii).

Lanturi de transmisie (lant tip Gall simplu, dublu, triplu, zale de legatura drepte sau cotite pentru lanturi gall).

Compresoare de aer (compresoare cu piston sau surub pentru aplicatii de atelier sau aplicatii industrial, echipamente de tratere a aerului, accesorii pentru instalatii de producer si transport aer comprimat)
Prelucrari mecanice prin procedee conventionale (strunjire, gaurire, gaurire in coordinate, frezare, rectificare plana, rectificare rotunda interioara si exterioara, rectificare in coordinate, tratament termic de imbunatattre si calire-revenire. In colaborare cu parteneri consacrati executam operatiuni si prelucrari finale pentru suprafete ceramizate incarcate cu materiale ceramice, suprafete incarcate sub jet de plasma cu materiale metalice).

2M Artediem SRL
Mircea MUNTEANU
mobil: 0745-502274
fax: 0341-814106, 0233-210038
Produse si servicii:
sisteme de ridicare, furtune industriale si hidraulice sudura metalelor, bronzurilor si aluminiului, aparatura si consumabile, echipamente si accesorii pentru sudura si taiere oxi-gaz, abrazive
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: 2M Artediem Srl
Persoana de contact: Munteanu Tiberiu
Adresa: I. C. Bratianu, Nr. 131
Localitate: Constanta
Judet: Constanta
Telefon: 0740628822
Fax: 0341814106
Website: http://www.artediem.ro