Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Bcr Asigurari De Viata

0746842194, 0746842194

Despre noi

Trimite mesaj
BCR Asigurari de Viata SA a fost infiintata in luna octombrie 2005 in vederea dezvoltarii conceptului modern de servicii financiare integrate prin includerea in oferta Grupului BCR a asigurarilor de viata destinate atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

Beneficiind de puterea financiara, integritatea, profesionalismul si cultura organizationala a Grupului BCR si de un capital social de 21.932.800 lei, BCR Asigurari de Viata se impune prin servicii superioare calitativ, caracterizate printr-un inalt grad de profesionalism.

Apeland la experienta bancara a actionarului majoritar, BCR Asigurari de Viata este in masura sa ofere cele mai valoroase produse si servicii bancassurance la cele mai competitive tarife.

Misiunea BCR Asigurari Viata este de a oferi solutii eficiente de protectie si economisire, sprijinindu-si clientii in rezolvarea prioritatilor majore: protectia familiei; securitatea financiara si pastrarea standardelor de viata; continuarea si securitatea intereselor de afaceri.

Produsele de asigurare, canalele de distributie, impreuna cu forta de vanzare constituie baza unor servicii de incredere care, combinate cu o strategie de marketing si vanzari bine fundamentata, dau forta Companiei.

Filosofia BCR Asigurari de Viata

Alegerea asigurarii de viata potrivite reprezinta o decizie importanta pentru oricine. Pentru noi, fiecare client este UNIC. Atentia acordata analizei nevoilor, atitudinii fata de economisire, profilul financiar unic al fiecarui client reprezinta cheia expertizei noastre. Portofoliul de produse si servicii, solutiile individualizate pe care le oferim ii ajuta pe clientii nostri sa ia decizia justa pentru viitorul lor financiar.

Portofoliul de produse de asigurare de viata:

Produse bancassurance
Planuri de economisire si protectie
Planuri de economisire pentru copii
Planuri de economisire in vederea pensionarii
Programe de asigurari pentru grupuri de angajati


S untem

B ani
C ariera
R eusita

A sigurari de Viata
Produse si servicii:
Intermedieri asigurari de viata, pensii facultative si asigurari de sanatate.
Tipul companiei:
Financiar - Bancar
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Bcr Asigurari De Viata
Persoana de contact: Arsene Nicolae
Adresa: Rm. Valcea
Localitate: Rm. Valcea
Judet: Valcea
Telefon: 0746842194
Telefon mobil: 0746842194