Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cresa Bucuresti sector 4
Brand
Cresa
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Orice mama stie cat este de important sa aibe un sprijin atunci cand isi creste copilul. Poate fi o bunica, o buna prietena sau o bona de care copilul sa se ataseze ca si cand ar fi din familie.

Personalul nostru se va ocupa de fiecare copilas in parte atasandu-se de acesta ca si cand ar face parte din familia ARON's. In familia noastra ingrijirea copilului nu este o joaca, este de departe cel mai serios lucru care-l facem  in fiecare zi. Este de la sine inteles ca daca vrei sa-ti reincepi job-ul si sa te concentrezi 100% nu poti face asta decat atunci cand simti siguranta si dragostea de care se bucura copilul tau.

Vino la CRESA ARON's EDUCATION CENTER sa vezi cum ne-am atasat de copiii altora si cati parinti ne acorda increderea deplina zi de zi, poate fi un inceput bun pentru copilul tau, pentru tine.

        Sunt parinti care vor sa se intoarca la servici mai repede de cei doi ani, nu au cu cine sa-si lase copilasul si nu vor sa apeleze la o bona care sa le intre in casa sau trebuie sa plece cateva ore de acasa si nu au cu cine lasa copilasul... CRESA ARON's este solutia !

        Nu esti convins? Iti stam la dispozitie in fiecare zi. Poti veni oricand sa ne evaluezi eficienta si devotamentul, placerea si dragostea cu care lucram. Suntem cei mai buni pentru ca ne pasa si ne place ceea ce facem !
Din Gura in Gura