Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vaselina Molyslip LQG

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Spray 400ml
Out Of stock
Descriere
Molyslip LQG este vaselina lichida, care se compune dintr-o suspensie coloidala a bisulfurii de molibden, intr-o forma fluida si care combina avantajele unei unsori, cu cele ale unui ulei lubrifiant.

Molyslip LQG este suficient de fluid pentru a fi pulverizat, chiar si in cele mai greu accesibile locuri si nu se va scurge de pe suprafete, asa cum se intampla, in cazul uleiurilor conventionale.

Datorita continutului de bisulfura de molibden, in micro-particule (0,5 micron), LQG se recomanda pentru aplicatii care presupun lubrifierea rulmentilor, a rolelor, lanturilor, lagarelor, ghidajelor, angrenajelor inchise etc.

Prin aplicare, MOLYSLIP LQG formeaza pe suprafete o pelicula rezistenta si stabila, pentru o perioada indelungata de timp, cu rol de lubrifiere si protectie. In aceeasi masura, pelicula de LQG, prin actiunea bisulfurii de molibden va asigura o puternica aderenta la suprafete si implicit, reducerea zgomotului si a vibratiilor. Dupa aplicare, pelicula LQG se va usca intr-un timp scurt, datorita capacitatii deosebite de penetrare a agentilor din compozitia produsului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura