Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei mineral hidraulic Aimol Hydrotech HVLPD 46

0 stars: 0.00 din 0 pareri

367643 lei Lei
Brand
HVLP-D
Out Of stock
Descriere
Ulei mineral hidraulic proprietati de dispersie a detergentilor.

Aimol Hydrotech HVLPD este un fluid hidraulic de inalta performanta dezvoltat pe baza tehnologiei avansate de uleiuri de baza si pachete de aditivi. Acesta apartine clasei de lichide hidraulice de spalare-dispersie si asigura functionarea fiabila a sistemelor hidraulice in care poate intra apa. Emulsifierea nu afecteaza filtrabilitatea uleiului si protectia anticoroziva a acestuia. Datorita utilizarii pachetelor de aditivi fara cenusa (zinc-free), acestea au o stabilitate termica ridicata si mentine particulele de contaminanti intr-o stare suspendata fin dispersata in timpul functionarii, ceea ce garanteaza puritatea si stemului. Poate fi utilizat in sisteme cu acoperire de bronz si argint.

AIMOL Hydrotech HVLPD este ideal pentru sistemele hidraulice in care este imposibil scurgerea apei din sistem, precum si pentru sistemele hidraulice din echipamentele de prelucrare a metalelor in care se utilizeaza fluide emulsionabile de taiere (SOFC). Rezidurile de ulei hidraulic in astfel de sisteme sunt emulsionate atunci cand lichidul de racire intra in acestea, astfel incat acestea nu cauzeaza formarea unui strat de ulei pe suprafata sa si astfel efectul negativ asupra biostabilitatii este redus.

AIMOL Hydrotech HVLPD, datorita indicelui sau inalt de vascozitate, asigura o performanta excelenta in sistemele care opereaza intr-o gama larga de temperaturi si sarcini (toate sezoanele).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura