Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Arhivare electronica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Arhilego va pune la dispozitie serviciul de arhivare a documentelor in format electronic, un instrument extrem de eficient in administrarea rapida si facila a informatiilor ce necesita stocare.

Datele si informatiile existente in arhive se afla sub cele mai diverse forme: suport de hartie, fisiere electronice, microfilme.

Preluarea acestora intr-un sistem de prelucrare automata a datelor presupune scanarea, indexarea, stocarea lor pe suporturi de memorie si regasirea lor dupa diferite criterii.

Odata ce documentele au fost convertite in format electronic si arhivate, cautarea, localizarea si redarea informatiei devine un proces facil si rapid.

Arhivarea si gestionarea documentelor in format electronic prezinta diverse avantaje, printre care forma criptata sub care se produce stocarea si arhivarea, permitand accesul la documente doar persoanei delegate, reduceri de costuri semnificative, siguranta si confidentialitate, facilitarea activitatilor care presupun utilizarea documentelor curente.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura