Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Arhilego SRL

0728094870,

Arhivare electronica

Telefon:
0728094870
 

Detalii produs

Arhilego va pune la dispozitie serviciul de arhivare a documentelor in format electronic, un instrument extrem de eficient in administrarea rapida si facila a informatiilor ce necesita stocare.

Datele si informatiile existente in arhive se afla sub cele mai diverse forme: suport de hartie, fisiere electronice, microfilme.

Preluarea acestora intr-un sistem de prelucrare automata a datelor presupune scanarea, indexarea, stocarea lor pe suporturi de memorie si regasirea lor dupa diferite criterii.

Odata ce documentele au fost convertite in format electronic si arhivate, cautarea, localizarea si redarea informatiei devine un proces facil si rapid.

Arhivarea si gestionarea documentelor in format electronic prezinta diverse avantaje, printre care forma criptata sub care se produce stocarea si arhivarea, permitand accesul la documente doar persoanei delegate, reduceri de costuri semnificative, siguranta si confidentialitate, facilitarea activitatilor care presupun utilizarea documentelor curente.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Arhilego SRL
Persoana de contact: Nicolita Daniel
Adresa: Spl. Nicolae Titulescu, Nr. 28
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: 0728094870

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi