Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Arhibox Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii legatorie arhiva
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Echipa noastra realizeaza legatoria documentelor intr-un mod eficient si prompt, utilizand cele mai buna materiale.

Legatoria documentelor reprezinta un serviciu necesar conform legii nr. 16/1996 si legii nr. 81/1991 care ajuta la maximizarea spatiului de depozitare si la economii financiare, de spatiu si de timp. Legatoria se poate face la sediul clientului sau la sediul firmei noastre, de catre personal specializat in domeniu.

Legare - Legarea documentelor se face cu sfoara de canepa in coperti de carton de 1,1 mm grosime (produse de catre firma noastra sau furnizate de catre client). Pentru a permite citirea completa a textului din interiorul dosarului, acesta are un cotor de 2,5 cm grosime si dimensiunile 32x24 cm pentru documente in format A5 si A4 sau 45z32 cm pentru documente in format A3.

Ordonare - Se face pe baza nomenclatorului arhivistic (daca exista). In cazul in care clientul nu are nomenclatorul arhivistic constituit, acesta poate fi creat de catre firma noastra.

Selectionare - In cadrul procesului de selectionare, se inventariaza documentele cu termen de pastrare expirat si se scot din fondul arhivistic cu propunere de distrugere.

Inventariere - Se face inventarierea tuturor documentelor din fondul arhivistic pe baza nomenclatorului arhvistic.ivele nationale si se intocmeste un proces verbal al comisiei de selectionare din cadrul firmei.
Din Gura in Gura