Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Arch Moulding Srl

00 40 267 34 77 48, 0755313821

Despre noi

Trimite mesaj
ARCH Moulding SRL este o societate cu o echipa de profesionisti tineri si dinamici, hotarati sa aduca un plus de calitate si rafinament pe piata decoratiunilor arhitecturale pentru constructii rezidentiale si comerciale.

Suntem specializati in designul si producerea detaliilor personalizate atat de tip modern, cat si clasic, in functie de necesitaile si dorintele dumneavoastra, la preturi convenabile.

Valorile dupa care ne ghidam sunt:

-Respectul - tratam cu consideratie clientii, furnizorii, colegii, societatea in care traim si mediul inconjurator, fiind convinsi ca asa stabilim baza unei echipe de succes.
-Excelenta - asiguram comunicare eficienta, calitate a produselor, termene respectate si servicii prompte.
-Satisfactia - realizam relatii de castig pentru toate partile, oferind produse de calitate la preturi competitive pentru clienti si un mediu de lucru atractiv si provocator pentru angajatii nostri.
In acest moment, produsele noastre tip includ diferite coloane (baza, corp si capitel), glafuri si trimuri pentru ferestre si usi, coroane pentru imbinari estetice intre acoperis si peretii exteriori, console de diferite tipuri si multe altele. Profilele sunt confectionate din polistiren cu densitate mare, fiind acoperite cu un strat de piatra, cuart sau praf de marmura si pot fi colorate in orice nuanta, in functie de culoarea cladirii. Realizarea produselor se face cu ajutorul masinilor computerizate, fiecare detaliu fiind executat cu acuratete.

Elementele pe care le producem au o greutate mica si sunt usor de instalat. Continutul materialelor nu este organic, asa ca nu sunt atacate de rozatoare sau insecte. In plus, nu se degradeaza in timp si nu sunt influentate de variatiile de temperatura sau de umezeala. Un alt avantaj major al utilizarii produselor noastre este raportul excelent cost/ manopera montare.

Proiectele noastre includ printre altele case, hoteluri, restaurante, birouri, scoli, spatii comerciale si biserici.
Produse si servicii:
coloane, glafuri si trimuri pentru ferestre si usi, coroane pentru imbinari estetice intre acoperis si peretii exteriori, console de diferite tipuri si altele
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Arch Moulding Srl
Persoana de contact: Lechintan Cristian
Adresa: Str. Arcusului, Nr. 67
Localitate: Sf. Gheorghe
Judet: Covasna
Telefon: 00 40 267 34 77 48
Telefon mobil: 0755313821
Fax: 00 40 267 31 03 68
Website: http://www.archmoulding.ro