Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Archicraft S.r.l.

Vizionar
0261/841615, 0741082280

Mobilier birou

Direzionali
Model:
Direzionali
Out of stock
Telefon:
0261/841615
 

Detalii produs

Mobilier de lux pentru sedii de firme, birouri si sali de conferinte. Inceputul de mileniu impune un ritm alert de lucru, o evolutie rapida a tehnologiei si a nevoii de comunicare. De aceea companiile trebuie sa reconceapa spatiile de lucru cat mai eficient.

Noi privim biroul ca pe o molecula vie, functionala, un centru de prelucrare a informatiilor. Cuvintele cheie in aceasta viziune sunt fragmentare, flexibilitate, adaptabilitate, transparenta, ergonomie si economie.

Amenajarea spatiilor de lucru presupune o dinamica a celor ce il folosesc: oameni care comunica, navigheaza pe internet, prin computerele portabile, primesc clienti sau furnizori, organizeaza intalniri, totul in acelasi spatiu multifunctional.

Va propunem asadar un mobilier care sa raspunda acestor cerinte cat si celor mai pretentioase solicitari! De asemenea oferim elemente  �parete � care pot fi combinate sau divizate, adaptandu-se cerintelor complexe ale unui spatiu deschis sau, dimpotriva, configurand prin pereti despartitori o celula de lucru compacta, individuala.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Archicraft S.r.l.
Persoana de contact: Mihai Cristian
Adresa: Str. Aurel Popp, Nr. 2
Localitate: Satu Mare
Judet: Satu Mare
Telefon: 0261/841615
Telefon mobil: 0741082280
Fax: 0261/841615

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi