Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Medicina este arta vindecarii!

Membru Bizoo de 13 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Lipoliza reducere tesut adipos HIFU

0 stars: 0.00 din 0 pareri

800 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ce reprezinta Hifu?

Hifu (High Intensity Focused Ultrasound) este cea mai recenta tehnologie dovedita clinic pentru lifting facial si corporal care da rezultate uimitoare prin numar redus de sedinte noninvazive, fara durere si fara ace.

​Cum functioneaza?

HIFU patrunde in straturile adanci ale pielii, dincolo de derm, acolo unde structura pielii incepe sa slabeasca odata cu cresterile in greutate sau inaintarea in varsta. Principiul de baza al tratamentului este bazat pe ultrasunete care ajung subcutanat si creeaza puncte de coagulare unde se vor produce ulterior cantitati mari de colagen. Rejuvenarea incepe imediat dupa sedinta si continua pana la doua saptamani.

Este indicat sa incepeti procedurile din momentul in care apar primele semen de imbatranire pentru un effect maxim intrun timp cat mai scurt. Pastrarea efectelor HIFU este posibila prin efectuarea a 1-2 sedinte anuale de mentinere.

​Ce zone pot fi tratate cu HIFU?​

- Sprancenele si pleoapa superioara
- Zone cu laxitate
- Ridurile fruntii
- Ridurile perioculare
- Linia mandibulei
- Ridurile gatului si ale gurii
- Santurile nazo-labiale
- Cicatricile postacneice
- Brate
- Coapse
- Fese
- Abdomen

Beneficii:

- Tratament sigur si eficace
- Nu necesita anestezie
- Nu necesita timp de recuperare
- Rezultate chiar si dupa o singura sedinta
- Slabire localizata
- Elimina vergeturile

In plus, pentru HIFU corporal, pentru obtinerea rezultatelor dorite in timp cat mai scurt puteti opta pentru consultanta nutritionala oferita in incinta cabinetului nostru unde veti afla date despre indicii de masa corporala, nivelul de grasime viscerala, cantitatea de apa retinuta in corp etc. In baza consultatiei nutritionale se poate efectua un plan de alimentatie personalizat, perfect pentru nevoile dumneavoastra!

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru www.arboradamedical.com
Trimite mesaj
Din Gura in Gura