Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Medicina este arta vindecarii!

Membru Bizoo de 13 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tatuaj buze contur

0 stars: 0.00 din 0 pareri

400 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Tatuajul de buze se poate face pentru corectarea formei si poate fi doar contur simplu sau umplut Tatuajul se face in culori naturale cu pigmenti speciali pentru tatuajul cosmetic Pigmentii poseda cu certificat de inregistrare, si nu contin elemente care sa produce alergii.

In timpul procesului de tatuaj pielea este ranita de acele care trebuie sa intre pana in dermul superficial, si la sfarsit pielea va fi iritata.
In timpul procesului de vindecare in primele zile se va observa o crestere a intensitatii culorii si va persista inflamatia. In cateva zile se poate forma o crusta care trebuie ingrijita corespunzator si care va cadea singura
Pasii care urmeaza dupa terminarea tatuajului sunt foarte importanti de respectat deoarece tatuajul se poate infecta sau pot aparea complicatii locale.

Dupa terminarea tatuajului se aplica o folie pe care o puteti da jos dupa cca.3 ore
Dupa acest interval se elimina folia, dupa spalare pe maini cu apa si sapun antibacterian ,si se spala cu miscari usoare si tatuajul, fara ca jetul de apa sa cada pe tatuaj.

Dupa uscare se da cu crema care a fost indicata de tatuator nu cu alta crema! Crema se aplica ori de cate ori este nevoie, tatuajul nu trebuie sa ramana uscat pana la caderea cojitelor.
Dupa 2 saptamani se prezinta la un control.
Este interzisa luarea cojitelor sau traumatizarea tatuajului.
In acest timp se evita inotul in piscina sau alte ape pana la 2 luni.
Dupa 2 luni se poate sta la soare dar este recomandata folosirea unei creme cu FPS mare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura