Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Arabesque Srl Punct De Lucru Baia Mare

0262250155, 0752104537

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 1994, cu obiect de activitate comertul cu materiale de constructii, Arabesque s-a dezvoltat continuu, intr-un ritm foarte rapid, ajungand astazi cel mai mare distribuitor de materiale de constructii si finisaje, cu un portofoliu complet de produse si servicii, cu operatiuni atat in plan intern, cat si extern.

Arabesque pune la dispozitia specialistilor un portofoliu complet de materiale pentru constructii, finisaje si amenajari (peste 30,000 repere), de la materiale grele (blocuri pentru zidarie, produse metalurgice, betoniere, etc.), sisteme pentru acoperisuri (hidroizolatii, tigla ceramica de beton si metalica, sindrila bituminoasa, placi ondulate, policarbonat, etc), produse pentru amenajari interioare (vopsele, gleturi, adezivi, chituri, sisteme de gips carton, termoizolatii, tavane casetate, parchet, lambriuri, usi, etc.), instalatii sanitare si termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, pana la materii prime pentru mobilier (pal, feronerie, blaturi de masa si bucatarie, lemn stratificat, etc.).

Serviciile asigurate cuprind consiliere tehnica de specialitate, fasonare si debitarea otelului beton, colorare a vopselelor si tencuielilor decorative, decupare panouri pal si cantuire, transport .

Forta logistica a companiei este confirmata de parcul logistic ce cuprinde un numar impresionant de camioane specializate care asigura maxim de operativitate la descarcare, transport si livrari in 24 ore de la data comenzii, oriunde in Romania.

In Romania, centrele comerciale Arabesque sunt la: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta, Iasi, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Galati, Piatra Neamt, Bacau, Focsani, Tg. Mures, Oradea si Baia Mare.

Furnizorii ARABESQUE sunt companii romanesti de marca, dar si parteneri internationali de prestigiu din Germania, Franta, Italia, Marea Britanie, Olanda, Austria, Spania, Suedia, Cehia, Polonia, Slovacia, Elvetia, etc.

Compania detine un portofoliu de peste 10 000 de clienti, din mai multe domenii de activitate, cei mai multi dintre acestia activand in domeniul constructiilor.
Produse si servicii:
materiale pentru constructii, finisaje si amenajari, materiale grele, sisteme pentru acoperisuri, produse pentru amenajari interioare, instalatii sanitare si termice, materiale lemnoase
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
peste 1000
Certificate:
Certificat de atestare a Sistemului de Management al Calităţii acordat de Moody International SRL conform standardului SR EN ISO 9001:2001 in domeniul: Distribuţia materialelor de contrucţie
Anul infiintarii:
1994

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Arabesque Srl Punct De Lucru Baia Mare
Persoana de contact: Stefan Carmen
Adresa: Bd.Independentei, Nr.80
Localitate: Baia Mare
Judet: Maramures
Telefon: 0262250155
Telefon mobil: 0752104537
Fax: 0362404931
Website: http://www.arabesque.ro