Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Aquator Srl

0232261600; 0232258858, 0752198638

Despre noi

Trimite mesaj
Reprezentanta tehnica in Romania, importator si distribuitor specializat in: Aparatura de laborator; Chimicale si reactivi; Sticlarie de laborator; Echipamente de protectie a muncii; Produse medicale si stomatologice; Pardoseli din cauciuc; Genti Profesionale; Masini de cusut pentru uz casnic si industrial.

Aparatura de laborator cuprinzand domenii si industrii vaste, cum ar fi: industria chimica si petrochimica, industria materialelor de constructii si energetica, industria alimentara, nucleara, agricultura si horticultura, medicale si farmaceutice, cercetare si educatie, protectia mediului.

Chimicale si reactivi (reactivii indigeni si de import. Reprezentanti autorizati ai firmei MERCK).

Produse pentru sticlarie de laborator de la cele pentru uzul general pana la sticlarie de laborator volumetrica, sticlare stiintifica si sticlarie de laborator rodata.

Echipamente de protectie a muncii - Produse in conformitate cu standardele de calitate internationale, realizate din materiale de inalta performanta atat de necesare protectiei individuale.

Produse medicale si stomatologice - Flux constant de produse si o gama cat mai diversificata de la unituri dentare, echipamente de radiologie, echipamente de sterlizare, echipamente si instrumentar chirurgical pana la o intreaga gama de consumabile.

Pardoseala din cauciuc natural sau sintetic de calitate. O gama diversa depardoseli din cauciuc pentru interior si exterior dintre care tipuri de pardoseli special proiectate.

Genti Profesionale ce pot fi folosite la transportul Aparaturii si Echipamentelor: Electrice si Mecanice, de Telecomunicatii si Radiolocatie, Mobile de Laborator, cat si pentru Scule si Instrumente, si nu numai.

Credem ca, doar produsele de calitate si pretul competitiv in stransa legatura cu asistenta tehnica de specialitate, directionate catre nevoile clientului, pot asigura relatii stabile de afaceri pe termen lung.

Ne-am lansat pe piata in anul 2003 timp in care am oferit clientilor nostri servicii in conformitate cu normele si stas-urile occidentale si am desfasurat o activitate comerciala sustinuta in permanenta de marirea ariei de acoperire si prin diversificarea domeniului de activitate.
Produse si servicii:
aparatura de laborator, chimicale si reactivi, sticlarie de laborator, echipamente de protectie a muncii, produse medicale si stomatologice, pardoseli din cauciuc, genti profesionale, masini de cusut
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO 9001; ISO 14001; ISO 18001; Aviz de functionare de la Ministerul Sanatatii - Agentia Nationala A Medicamentului si Dispozitivelor Medicale
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Aquator Srl
Persoana de contact: - -
Adresa: Str. Saulescu, Nr. 15 Bis
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0232261600; 0232258858
Telefon mobil: 0752198638
Fax: 0232261600; 0232285858
Website: http://www.aquatoriasi.ro