Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Aquarium Prest Srl.

Aquarium specialist
0734468087, 0734468087

Despre noi

Trimite mesaj
Aquarium Prest Srl. din Constanta pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Echipa noastra are o vasta experienta si este formata din profesionisti avand la baza experienta acumulata in cresterea pestilor exotici in decursul a 18 ani.

Am creat special pentru dvs. o divizie de vanzari on line, cu livrare rapida direct din stoc si gratuita in toata tara, astfel produsele de acvaristica si nu numai comercializate de noi la www.aquariumprest.bizoo.ro si www.aquariumprest.ro vor putea fi achizitionate direct din fotoliul dumneavoastra.

Unic importator al concernului multinational asiatic Qian Hu - Ocean Free, importam si distribuim pesti exotici, plante acvatice, o gama variata de acvarii, accesorii acvarii, hrana pesti exotici, produse pet-shop pentru caini si pisici, hrana si accesorii pentru rozatoare, reptile si pasari, punand la dispozitie calitate superioara oferita la preturi minime. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra in domeniul animalelor de companie.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Aquarium Prest S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra.

Compania noastra este gata sa va ajute. Pentru oferta preturilor de distributie nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
import si distributie pesti exotici, acvarii, accesorii acvarii, hrana pesti exotici, produse pet-shop pentru caini si pisici, hrana si accesorii pentru rozatoare, reptile si pasari
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Aquarium Prest Srl.
Persoana de contact: Daniel I.
Adresa: Ion Roata, Nr. 3 Piata Agroalimentara Brick Standul Nr.6
Localitate: Constanta
Judet: Constanta
Telefon: 0734468087
Telefon mobil: 0734468087
Website: http://www.aquariumprest.ro