Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

S.c. Alfa Grup Securyty S.r.l.

Paza buna trece primejdia rea
0742 - 856779, 0753 - 406221

Despre noi

Trimite mesaj
Alfa Grup Securyty,a fost infiintata in anul 2005 si asigura servicii de paza, atat pe plan local, cat si la nivel national in urmatoarele judete: Harghita, Cluj, Salaj, Maramures, Satu-Mare si Bihor, iar la cerere si in alte judete!
In conformitate cu legislatia in vigoare, prin servicii de paza, se intelege paza proprietatii impotriva furturilor, a distrugerilor, a incendiilor, precum si a altor actiuni producatoare de pagube materiale, precum si protectia persoanelor care isi desfasoara activitatea in obiectivul respectiv !

Se asigura    interventie rapida non-stop, pentru fiecare obiectiv, cu agenti special antrenati pentru situatii de urgenta. Societatea noastra dispune de personal calificat in meseria de Agent de Paza si detine echipament si tehnica moderna,    pentru desfasurarea in conditii optime a serviciului de paza si securitate.

De obicei, Agentii de paza sunt dotati cu materiale de autoaparare standard, neletale, dar la cererea clientilor nostri se asigura si arme de foc, sau caini de paza dresati. Societatea noastra ofera servicii de paza si securitate, pentru o gama larga de beneficiari, la preturi in Ron.negociabile ! si fara concurenta !

Pentru informatii, consultanta in domeniu, sau oferte pentru serviciile oferite de Alfa Grup Securyty, nu ezitati sa ne contactati, ne deplasam la cererea clientilor in orice oras ( comuna,sat ) din Romania !
Produse si servicii:
paza obiectivelor, bunurilor si valorilor, paza transporturilor de bunuri si valori, servicii de garda de corp, consultanta de specialitate in aceste domenii
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: S.c. Alfa Grup Securyty S.r.l.
Persoana de contact: Puscas Nicolae
Adresa: Str.Florilor,47,sc.1,ap.2.
Localitate: Balan
Judet: Harghita
Telefon: 0742 - 856779
Telefon mobil: 0753 - 406221