Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tipografia alaturi de tine!

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Albume foto personalizate AFP002

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Albumul reprezinta un cadou inedit! Dimensiune 21 x 15 cm format inchis sau 21 x 30 cm format inchis. Suport carton lucios de 200 gr./mp., carton lucios de 140 gr./mp., spira metalica alba.

Libertatea deplina de proiectare a paginilor folosind fotografii si texte personale bazate pe propriile dumneavoastre idei si dorinte (album de vacanta, carte de bucate, prezentare profesionala, nunta sau album pentru copii, jurnal de familie, etc.). Un album foarte elegant, rafinat pe care il meriti. Albumul are la interior 16 pagini fata/verso cu cate 2 poze (una mare si doua mai mici). In total 32 poze!

Optional, puteti avea la interior 32 pagini fata/verso cu cate 2 poze. In total 64 poze! Pozele trebuie arhivate si trimise, sau ni le puteti trimite prin intermediul site-ului www.wetransfer.com Fiecare poza este prelucrata individual! Albumul va lasa sa alegiti culoarea fundalului. Creati acest album folosind aranjamentul propus de noi sau puteti crea propriul aranjament in functie de preferinte.  Coperta este o coperta rigida, caserata ceea ce face ca produsul final sa fie un produs unic, elegant.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura