Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cutiuta cu plastilina decorativa pentru geam

0 stars: 0.00 din 0 pareri

52 lei Lei
Brand
6281422
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Foloseste ferestrele pentru a expune creatiile tale deosebite! Acum poti realiza desene fantastice folosind plastilina decorativa pentru geam! Poti modela de nenumarate ori: plastilina nu se usuca iar urmele de pe geam se curata extrem de usor!

Caracteristici:

produs non-toxic (nu contine gluten, proteine, lactoza)
textura cremoasa, rezistenta la modelari repetate si expuneri prelungite
ideala pentru activitati creative individuale sau de grup desfasurate in scoli, gradinite, ateliere pentru copii, locuri de joaca
produsul este fabricat in Germania si este de calitate superioara

Include:

8 batoane colorate de plastilina
2 ustensile pentru modelaj
cutie de plastic pentru depozitare

Greutate: 400 gr.
Varsta recomandata: 3 ani+

Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Contine substante de parfumare sau alte substante care pot provoca alergii.

Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Varsta 4170: 3 ani +; Numar culori 7277: 8;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura