Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Joc de carti Quartet - Frozen II

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10 lei Lei
Brand
605961
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Anna, Elsa, Kristoff, Olaf si Sven pleaca din Arendalle catre o padure straveche, in care este toamna mereu, pentru a descoperi sursa puterilor Elsei si a-si salva regatul.

Sa inceapa jocul! Urmareste cu atentie cartile si incearca sa strangi cat mai multe. Castiga jucatorul care a strans cele mai multe ""cvartete"" (4 carti de joc cu acelasi personaj). Jocul este potrivit pentru 3-6 jucatori.

Setul contine:

32 de carti de joc

Instructiuni

Dimensiune ambalaj: 6.7 x 10.3 x 1.3 cm
Greutate: 0.040 kg
Varsta recomandata: 4 - 99 ani

Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor.

Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate
Trimite mesaj
Din Gura in Gura