Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii la cheie

Membru Bizoo de 15 ani.
2.93
3 stars: Normal
15 pareri

Aplicatie de inventariere Sedona Inventory

0 stars: 0.00 din 0 pareri

600 lei Lei
Brand
ART000034SED
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Aplicatie de inventariere Sedona Inventory.

Informatii produs O unealta software ce creste profitabilitatea comerciantilor si depozitelor in puncte cheie: receptia marfii si inventariere. Utilizabila cu telefon mobil sau terminal dedicat. In functie de volumul de marfa rulat de o firma, receptia marfii se poate face de mai multe ori pe zi, iar inventarierea la diverse perioade, de la saptamanal pana la anual, total sau pe categorii de produse. Aceste operatiuni sunt mari consumatoare de timp si sunt supuse erorilor umane.

Sedona Inventory reduce semnificativ timpul cheltuit cu aceste operatiuni si usureaza administrarea afacerii. Dintre avantajele aplicatiei: Receptia marfii se face prin citirea codurilor de bare. Produsele care nu sunt in baza de date se pot adauga usor, chiar din aplicatie.

Inventarierea stocurilor se face prin citirea codurilor de bare sau cautare manuala dupa alte criterii, configurabile in aplicatie. Corectiile se pot face pe loc iar la finalul inventarului se genereaza rapoarte.

Permite inventarierea pe raioane, fara inchiderea completa a magazinului sau a depozitului.Afisare lista cu produse inventariate si neinventariate; afisare diferente de stoc.

Posibilitate de setare campuri pentru afisarea produselor in NIR si inventar.Receptie marfa si inventariere pentru gestiuni multiple.Acces in aplicatie cu user si parola, alocare drepturi pe actiunile utilizatorilor.

Posibilitate de conectare in retea locala sau din extern.Identificare rapida a produselor prin scanarea cu cititorul de coduri de bare integrat, cititor conectat prin Bluetooth la dispozitiv sau camera dispozitivului.

Aplicatia se poate folosi cu orice telefon sau tableta Android, precum si cu terminale mobile dedicate - acestea scaneaza mai rapid si sunt rezistente la cazaturi.

Prima versiune a aplicatiei este disponibila pentru utilizatorii programului de gestiune Sedona Retail. In curand va fi lansata o noua versiune ce se poate folosi independent sau cu conectare la un alt program de gestiune.

Testeaza gratuit Sedona Inventory! Contacteaza echipa Sedona pentru mai multe detalii sau instalarea unei versiuni demo.

In curand aplicatia va fi disponibila pentru descarcare din Google Play. Sedona ofera posibilitatea inchirierii de terminale mobile cu aplicatie de inventariere pe perioada inventarelor. Serviciul este disponibil firmelor din Bucuresti si Ilfov. Servicii incluse Asistenta la instalare si conectare la Sedona RetailInstruire
Trimite mesaj
Din Gura in Gura