Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii la cheie

Membru Bizoo de 15 ani.
2.93
3 stars: Normal
15 pareri

Acumulator suplimentar extern microUSB compatibil Partner 2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

290 lei Lei
Brand
ART000001SED
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Informatii produs Acumulator LI-ION de mare capacitate cu ajutorul caruia se mareste autonomia unei case de marcat Partner 200 de pana la 6 ori
Acest acumulator poate deasemenea incarca orice dispozitive mobile, precum: smartphone-uri, tablete, camere video, player-e MP3 si MP4 cu ajutorul unui cablu USB.
Deasemenea acest accesoriu incarca bateria de la masina in cazul in care aceasta s-a descarcat si masina nu mai porneste. Trebuie doar conectate clemele care se gasesc in cutia de accesorii.
Capacitatea bateriei este de 8000 de mAh.
Bateria externa este prevazuta cu o lanterna incorporata cu LED care poate fi utilizata la nevoie. Prin urmare, acest chit de energie este indispensabil si se poate pastra in masina pentru a avea mereu acces la o sursa de incarcare dispozitivele mobile.
Acumulatorul se incarca atat la priza obisnuita, cat si la suportul de bricheta al masinii, cu ajutorul cablului dedicat. Servicii incluse - Livrare gratuita pentru clientii cu contract de service, precum si pentru comenzi in valoare totala de 100 Lei sau mai mari. Plata in numerar ramburs la curier se achita de client (aproximativ 15 Lei).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura