Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Antiinsecte.ro
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aparat anti insecte, muste, tantari IDN40N
4999 lei
Brand
Aparate antiinsecte
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Descriere:

1 – Distrugător de insecte IDN40N
Lumina ultravioletă a distrugătorul electronic de insecte zburătoare IDN40N atrage muştele şi ţânţarii. În zborul lor spre lampă, insectele întâlnesc o reţea electrificată care le distruge repede, în mod igienic şi nedureros. Ele cad apoi într-un recipient demontabil aflat sub aparat.
2 - Amplasare
În general, un loc bun pentru a-l suspenda se află la 1,5 - 3 metri deasupra solului. Lumina ultraviolet atrage insectele zburătoare, prin urmare, nu amplasaţi aparatul prea aproape de alte surse de lumină. Locurile cele mai întunecate dau cele mai bune rezultate. De asemenea, asiguraţi-vă că nu există obstacole pe ruta urmată de insectele în zbor spre lumina lămpii. Pentru ca insectele să nu se apropie de oameni sau de mâncare, suspendaţi aparatul la oarecare distanţă. Dacă este posibil, menţineţi ferestrele şi uşile închise. Insectele evită curenţii de aer. Nu amplasaţi aparatul în faţa unei uşi sau a unei ferestre deschise.
3 - Utilizare
Îndepărtaţi total ambalajul. Asiguraţi-vă că toate materialele sunt îndepărtate.
Suspendaţi dispozitivul de inelul de agăţat al acestuia sau aşezaţi-l pe o suprafaţă sigură şi stabilă. Nu îl suspendaţi niciodată de cablul său electric! Asiguraţi-vă că aparatul nu se află la îndemâna copiilor.
Aparatul va funcţiona imediat după ce este branşat. Folosiţi o priză de perete de 230 V. Instalaţia electrică la care vă conectaţi aparatul ar trebui să aibă un întrerupător cu împământare.
Înainte de a muta aparatul, de a-l curăţa sau de a efectua orice operaţiune de întreţinere, întotdeauna asiguraţi-vă mai întâi că acesta este debranşat.

SPECIFICAŢII TEHNICE

Suprafata acoperita : aproximativ 20 mp
Dimensiuni unitate: 22x12 cm
Lampi : 1x4 Watt UV lamp
Consum: 5 Watt
Tensiune de alimentare: 230 Volt
Tensiune gratarului: 800 Volt
Carcasa : plastic
Greutate : 0.46Kg
Durata medie de viata a aparatului este de 5 ani.
Aparat produs in Olanda

Garantie: - pentru persoane juridice: 12 luni
- pentru persoane fizice: 24 luni.
Din Gura in Gura