Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Anteco S.a.

Traditie stil si calitate
0244 543 088, 0741231432

Despre noi

Trimite mesaj
Anteco S.a.
Anteco Ploiesti este prezenta pe piata romaneasca din 1886.

Principalul domeniu de activitate este productia de mobilier din lemn masiv atat pentru sectorul HORECA (restaurante, hoteluri, baruri, cafenele, pub-uri, pizzerii) cat si pentru amenajarea propriei locuinte. Producem si comercializam cherestea verde si uscata din diferite esente.
Inchiriem spatii de productie si depozitare

Anteco produce si comercializeaza o gama larga de canapele si fotolii, mese si scaune realizate in diverse stiluri (clasic, rustic, traditional, modern).

Pentru cei care isi doresc o piesa de mobilier unica putem realiza mobilier la comanda. Va oferim consiliere profesionala astfel incat ideile pe care le aveti sa devina realitate.

Personalul calificat implicat in derularea procesului de productie realizeaza produse de calitate in conformitate cu standardele ISO.

Printre locatiile amenajate de noi se numara: Bordello`s Pub Bucuresti, Cabana Schiorilor Sinaia, Club Skin Lounge Iasi, Cafenea Cafe 13 Brasov, Ceainaria Tabiet Bucuresti, Cafenea Piece of Cake Bucuresti, Vila Bulevard Sinaia.
Produse si servicii:
mese, fotolii cafenea, scaune, scaune din lemn, scaune de bar, scaune restaurant, scaune si mese, fotolii, canapele, mobilier horeca, mobila restaurant inchiriere spatii comerciale
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa de Vest
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1991

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Anteco S.a.
Persoana de contact: Calin Maria
Adresa: Str. Lamaitei, Nr. 2
Localitate: Ploiesti
Judet: Prahova
Telefon: 0244 543 088
Telefon mobil: 0741231432
Fax: 0244 543 088
Website: http://www.anteco.ro, http://www.scaunesimeselemn.ro, http://fotolii-canapele.ro