Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Colectare mobila veche

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55 lei Lei
Brand
Colectare mobila veche transport
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Colectare mobila veche.
Colectam mobilier de casa si de birou din orice zona a Bucurestiului.
Noi te scapam de lucrurile vechi si inutile !

Ai cumparat lucruri noi iar cele vechi nu iti mai sunt de folos ? Nu mai ai unde sa le pui ? Nu iti transforma casa in depozit. Noi te scapam de lucrurile in plus ! Redam locuintei tale spatiul dorit intr-un mod profesional si rapid.

Cand venim.
Cand poti si tu, de Luni pana Sambata intre 08:00 si 18:00. Iar in cazuri speciale vorbim direct la telefon.

Cat dureaza.
Cat mai putin posibil. Este in interesul nostru sa fim cat mai operativi si este in interesul tau sa eliberam spatiul cat mai urgent.
Cum lucram. . Lupulescu Robert mobila veche.
Prima data iti raspundem la telefon si ascultam nevoile tale. Ne ajuta ceva detalii legate de volum sau dimensiuni...

Care sunt costurile.
Serviciu de colectare / debarasare mobilier este cu tilu "GRATUIT". Totusi, in anumite conditii pot aparea costuri suplimentare, despre toate aceste lucruri vorbim direct la telefon.

Cum sa scapi GRATIS de mobila veche ?
Cumparaturile de mobilier sunt foarte placute, dar produc o mare bataie de cap : ce facem cu mobila veche, pe care dorim s-o inlocuim ? S-o aruncam in strada nu se poate, s-o dezmembram si transportam inseamna bataie de cap, s-o daruim saracilor nu merge.
Si atunci ? Apelam la firme care recicleaza mobilierul vechi. Sunt numeroase in toata tara si poti da de ele printr-o simpla cautare pe internet. Cuvinte cheie : reciclare mobila, colectare mobila veche, debarasare mobila, evacuare mobilier etc.

Cum functioneaza ? Lupulescu Robert mobila veche.
Firmele de colectare si reciclare a mobilei vechi pot fi contactate intr-o prima faza pe telefon sau e-mail. Trebuie precizat din ce materiale este mobila veche de dat, in ce grad de uzura se afla (daca mai poate fi restaurata sau e iremediabil distrusa), dimensiuni si cantitate. Cele mai multe dintre firmele de colectare mobila veche pot solicita si poze cu mobilierul de reciclat. Raspunsul vine in aceeasi zi, si daca totul merge bine, echipa va veni in circa 24 sau 48 de ore pentru a debarasa mobila second.

Costuri.
Cele mai multe dintre firmele de colectare a mobilei vechi acopera toate costurile - vizita la domiciliul, dezmembrare mobilier, evacuare si transport. Altii practica costuri negociabile, in functie de volumul mobilei. Actiunea este gratuita pentru client, mai ales atunci cand mobila de dat se afla intr-o stare destul de buna, putand fi restaurata si scoasa pe piata sub forma mobilierului second hand. Daca mobilierul este iremediabil distrus, sigur vor exista costuri pentru serviciile firmei. Totul se lamureste in urma discutiei cu echipa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura