Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Servicii curatenie subsol bloc si gradina blocuri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

202 lei Lei
Brand
Curatenie blocuri subsol bloc
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Atentie!

pentru ca oferta sa fie una concreta avem nevoie de urmatoarele date despre imobil : conform cu nevoile dvs. pentru tipul de imobil administrat.

-imobil compus din (P+),
-total nr. ap. imobil,
-zile/saptamana la curatenie imobil,
-zile ridicare gunoi menajer,
-zona/adresa imobil,
-garaj/parcare resedinta,
-altele,

Va multumesc,
raspuns garantat in 24/48h.
Nota: oferta prezenta este supusa unor termene si conditii, pentru preturi finale suntem aicii
oferta finala se va face conform cu nevoile dvs. si va fi personalizata pentru fiecare asociatie de proprietari.
Scrie si tu AICI Multumim pentru timpul acordat !

In propria casa, sa recunoastem, nu suntem mereu chiar foarte exigenti in ceea ce priveste curatenia. Ne planificam aceasta operatiune macar saptamanal, atunci cand ne gandim ca vom face curatenie generala in BLOC, dar mai sarim peste cate o saptamana fara sa facem curat sau ne mai schimbam planurile si amanam la nesfarsit mult promisa curatenie generala telefon /0724/682/275/ FIRMA CURATENIE BLOCURI.

Cine nu s-ar speria oare de curatarea baii, a bucatariei, a grasimiii de pe argaz si din cuptor.
Insa vin si momente mai dificile, cele in care renovam sau ne mutam in casa noua. Atunci este greu de curatat totul, caci e nevoie de solutii profesionale. Si nu poti interveni chiar oricum, caci risti sa zgarii mobila sau geamurile frecand suprafetele fara sa aplici solutia corecta telefon /0724/682/275/ FIRMA CURATENIE BLOCURI.

In foarte multe cazuri, serviciile pe care le ofera, daca locuiesti in acest oras, sunt binevenite. Doar predai managerului echipei cheile casei tale proaspat renovate si te intorci acasa peste cateva ore. Si atunci chiar gasesti casa curata "luna" telefon /0724/682/275/ FIRMA CURATENIE BLOCURI.

Poate ai observat, atunci cand ai intrat intr-un spatiu de birouri sau intr-o firma care se respecta, cat de curat este aerul de acolo si cat de proaspat miroase totul in jur. Acea firma are, cu siguranta, contract cu o firma care presteaza servicii telefon /0724/682/275/ FIRMA CURATENIE BLOCURI.

Acest lucru se datoreaza unor solutii profesionale de curatare, pe care nu le vei gasi in magazine. Cei care fac acest lucru de multi ani si au dobandit experienta necesara stiu cum sa dozeze cantitatea de detergent, astfel incat in urma lor sa ramana o curatenie perfecta telefon /0724/682/275/ FIRMA CURATENIE BLOCURI.

Curatenia trebuie sa fie o prioritate. Pentru noi, e o pasiune.
In ultimul timp, suntem tot mai solicitati in blocuri noi de locuinte, atat de catre dezvoltatorii imobiliari,
Trimite mesaj
Din Gura in Gura