Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Servicii curatenie in bloc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

192 lei Lei
Brand
Curatenie subsol bloc ghene aleea
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Odata ce v-ati hotarat cu ce firma veti lucra pentru curatenie in bloc, trebuie sa incheiati un contract. Termenii si conditiile serviciilor, frecventa cu care se vor realiza serviciile, costurile pentru eventuale sarcini extra si toate tipurile de sarcini care au legatura cu serviciul de curatenie in bloc ar trebui stipulate si evidentiate in contractul pe care il veti incheia cu www.curatenieblocuri.freewb.ro sau www.firmacuratenieblocuri.freewb.ro
Cu siguranta ca se mai pot adauga si alte lucruri acestei liste sau contract, insa cele mentionate mai sus sunt necesare si ar trebui sa tineti cont de fiecare aspect inainte de a contracta o firma de curatenie pentru blocuri.

Mentinerea unui standard ridicat de igiena se recomanda tot timpul. Acest lucru este important deoarece previne raspandirea bolilor. In plus, face ca mediul in care traim sa fie atragator si confortabil. Asadar, este o prioritate sa avem un program stabilit pentru curatenia mediului in care traim, fie acasa sau la birou sau in bloc. Exista foarte multe firme de curatenie in bloc ce pot veni in ajutorul tau, in cazul in care ti se pare ca femeia de serviciu in bloc este o problema.

Este recomandat sa contractati o firma specializata in curatenie www.curatenieblocuri.freewb.ro sau www.firmacuratenieblocuri.freewb.ro datorita beneficiilor pe care le ofera. Vei economisi timp si energie. Aceste firme vor realiza o munca minutioasa, pe care cel mai probabil ca nu o puteti face singuri sau o femeie de serviciu. Majoritatea blocurilor nu apeleaza la servicii de curatenie profesionale deoarece se tem de costurile aferente. Este important sa va ganditi la factorii care determina aceste costuri, astfel putand sa va conturati o idee si sa puneti in balanta avantaje si dezavantaje.

Tipul de serviciu de curatenie pe care il veti primi va determina costurile. Firmele specializate in servicii de curatenie pentru blocuri sunt mai scumpe decat cele care ofera curatenie la blocuri total fals pentru ca pretul mediu este undeva intre 15-23 lei/luna/apartament. Acest lucru se datoreaza fortei de munca necesare, cat si echipamentelor folosite in procesul de curatenie. De aceea, numarul de servicii pentru care optati poate determina un anumit cost.

AICI curatenia NU doarme!
Atentie! NOI nu schimbam regula in timpul jocului!
Acest pret final este valabil pentru toata perioada de contract.
Prestator Servicii Curatenie :
-Lupulescu Robert I.I. CIF 21543905 - ONRC F40/156/2003,
-S.C. SIR Lupulescu S.R.L. CUI 29134396 - ONRC J40/11352/22/2011,
-S.C. Lumars Rits S.R.L. CUI 34023815 - ONRC J40/819/2015,
-S.C. Hermalis Serv S.R.L CUI 37829378 - ONRC J40/10218/2017,
Firma Curatenie Blocuri - oferta speciala pentru asociatia de proprietari, prestam numai prin contract si factura,
Contact administrator firma _0724_682_275_
e-mail anoutrei@yahoo.com
www.curatenieblocuri.freewb.ro
www.firmacuratenieblocuri.freewb.ro
www.firmacuratenieblocuri.wordpress.com
www.curatenieblocuri.freewb.ro/cariere
Contractul,
Trimite mesaj
Din Gura in Gura