Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Servicii de transport deseuri din industrie sau constructii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27 lei Lei
Brand
Firma curatenie blocuri subsol bloc
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Servicii de transport deseuri din industrie sau constructii diverse. Pentru deseuri oferim de orice tip. Exceptie fac cele cu regim special de transport, periculoase mediului inconjurator. Oricare ar fi serviciul ales de dumneavoastra va garantam eficacitate si seriozitate. Ne rezervam dreptul de a lucra corect intr-o lume dificila. Alegeti pentru dumneavoastra pe cei mai buni. Pentru alte raspunsuri va putem raspunde la telefon sau prin email.

Inchiriere containere moloz la cel mai bun pret, rapid si fara costuri ascunse !
Containerele au o capacitate de 7 metri cubi si stationeaza pana la 1-2 zile sau pe o perioada mai prelungita pe baza unui contract.
Molozul reprezinta amestecuri de deseuri, pamant, beton, caramizi, tigle si materiale ceramice. Intr-un Bucuresti european curatenia trebuie privita ca o contributie esentiala la cresterea calitatii vietii si a sanatatii fiecaruia dintre noi, de aceea intervenim noi cu inchiriere container moloz cu capacitate de 7 metri cubi, ajutandu-va astfel sa protejati mediul inconjurator, molozul ajungand acolo trebuie !
Pentru orice alte detalii sau intrebari va rugam sa ne contactati la numarul /0724/682/275/ si consultantul nostru va va oferi toate raspunsuirle la intrebarile dumneavoastra in cel mai scurt timp !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura