Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Curatenie blocuri, saci moloz

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9 lei Lei
Brand
Firma curatenie blocuri ghene
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cateva sfaturi utile pentru iubitorii de munte:
-  Nu arunca gunoaiele decat in locuri special amenajate (containere gunoi amplasate la cabane, cosuri de gunoi sau gropile de gunoi de langa cabane).

- daca nu exista nici una dintre aceste posibilitati (containere gunoi etc), atunci puteti folosi pungile de plastic pentru a strange gunoiul pe care il vei transporta la primul loc special amenajat de acest fel
-pe munte nu exista servicii de salubrizare asa ca lasa locul unde te-ai odihnit la fel de curat cum l-ai gasit, pentru ca atunci cand te vei intoarce sa gasesti la fel de curat!

Noi consumatorii suntem cu toti responsabili de aceste probleme si fiecare dintre noi, trebuie pe viitor sa reducem cantitatile de deseuri.

Este incontestabil faptul, ca noi producem o cantitate foarte mare de deseuri cu materiale valorificabile si substantele problematice devin reziduuri.

Gunoaiele polueaza apa, solul si aerul, degradeaza peisaje pe spatii intinse.
Misiunea noastra este de a ava furniza toate informatiile si de a va oferii servicii de calitate la costul cel mai economic pentru inchirierea containerului de gunoi!

Va oferim cele mai bune preturi care nu au nici o concurenta ! La solicitarea dumneavoastra, fie prin telefon sau scris prin email, venim cu cea mai buna oferta de pret
0724682275 www.curatenieblocuri.freeweb.ro
Pret 9 lei sacul cu moloz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura