Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Curatenie blocuri subsol container 7mc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

110 lei Lei
Brand
Firma curatenie blocuri ghene
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Atat in Bucuresti, cat si in tara, unele firme de salubritate aflate sub contract cu primariile iau si molozul provenit din renovari, amenajari, zugraveli etc., dar numai contra cost.

De exemplu, firma www.curatenieblocuri.freeweb.ro, care se ocupa de sectorul 1,2,3,4,5,6, din Capitala, ridica astfel de deseuri din tot orasul, fie in saci, fie in containere.

“Noi oferim mai multe variante. De exemplu, clientul isi poate procura singur sacii si, dupa ce-i umple, ne da telefon, iar noi venim si-i ridicam.

Pretul este de 9 lei/sacul cu moloz, Sau asiguram noi sacii, 15 lei/sacul cu moloz, pret in care intra si preluarea lor. Pentru cantitati mari, de peste 20 de saci, asiguram containere de 4 sau 7 mc. Pretul este 110 lei/mc.

Atentie www.curatenieblocuri.freeweb.ro ofera toata gama: coborarea sacilor cu liftul si transportul la groapa de gunoi sau amplasarea si ridicarea unui container de 7 mc. Situatia este cam aceeasi in intreaga tara.

Doar tarifele difera, de la un judet la altul, in functie de distanta pana la gropile de gunoi www.curatenieblocuri.freeweb.ro

Www.curatenieblocuri.freeweb.ro 9 lei/sac moloz !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura