Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii lipoaspiratie, abdominoplastie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vibrolipoaspiratia

Exista nenumarate femei care au trecut prin chinurile dietelor nesfarsite si au cheltuit sume importante pe tratamente de remodelare corporala care nu le-au adus rezutatele pe care le doreau.

Nu sunt putine nici acelea care au trecut la metode mai agresive-lipoaspiratia- pentru a scapa odata pentru totdeauna de `colaceii` de grasime de pe talie sau de `aripioarele` inestetice iar rezultatele au fost sub asteptari fie din cauza cantitatii prea mici de grasime extrasa, fie din cauza aspectului inestetic al pielii dupa interventia chirurgicala.

Ce metode eficiente cu adevarat va pot scuti de cheltuieli inutile si timp pierdut cand doriti sa va intrati cat mai repede in forma?

Raspunsul la aceste intrebari este vibrolipoaspiratia (NIL- nutational infrasonic liposculpture). Este tot o metoda chirurgicala de indepartare a grasimii in exces dar mult mai eficienta si mai putin traumatica pentru pacient decat lipoaspiratia clasica.

Extragerea grasimii se face cu ajutorul unor canule foarte fine introduse prin incizii de 4-6 mm plasate in zone unde vor fi invizibile dupa vindecare. Eficienta crescuta a metodei este oferita de vibratiile canulei determinate de un flux de aur comprimat care disloca si emulsioneaza grasimea care se doreste extrasa iar aceasta este in acelasi timp absorbita printr-un aspirator.

Lipoaspiratia clasica extrage grasimea doar prin vidul format de aspirator, de aici dificultatile de lucru pe zone fibroase cum ar fi spatele, flancurile sau pieptul la barbati.

Vibrolipoaspiratia poate fi aplicata pe orice zona, indiferent care ar fi cantitatea sau calitatea grasimii pe care o poseda aceasta.

De asemenea, este o metoda care permite corectarea sechelelor ramase dupa o alta lipoaspiratie in antecedente (denivelari, asimetrii, aspect inestetic al pielii).

In cazul obezitatii, metoda poate fi un ajutor de nadejde atat datorita scaderii ponderale obtinute prin extragerea grasimii, scadere care de cele mai multe ori se continua lent postoperator, cat mai ales modificarilor majore de contur corporal pe care le ofera.

Obezul care inainte de interventie avea dificultati la efectuarea exercitiilor fizice din cauza abdomenului care se revarsa sau a coapselor si genunchilor care se frecau si creau probleme ale pielii, dupa interventie scapa de povara kilogramelor localizate exact in aceste zone iar miscarea si activitatile zilnice devin mai usoare.

Scaderea cu cateva masuri a dimensiunii hainelor si multumirea ca in sfarsit ceva s-a schimbat in bine cu corpul lor cresc respectul de sine si sunt stimuli importanti pentru modificarea regimului de viata. Vibrolipoaspiratia nu ofera solutia in tratamentul obezitatii dar poate deschide poarta spre drumul care va duce la o viata normala, intr-un corp mai bine proportionat.

Fiind o interventie chirurgicala, inainte de aceasta se efectueaza investigatii (analize de sange, radiografie pulmonara, EKG, etc) pentru evaluarea starii de sanatate a pacientului. Nu exista contraindicatii legate de varsta ci doar determinate de starea generala de sanatate.

De a doua zi dupa interventie se pot relua aproape toate activitatile obisnuite- se poate face dus, conduce masina, se poate relua mersul la serviciu daca nu presupune efort fizic de mare intensitate. Activitatile sportive intense sau inotul se reiau la 2 saptamani postoperator.

Rezultatele sunt vizibile in aproximativ 3 saptamani, dupa ce majoritatea edemului s-a remis dar vor continua sa se imbunatateasca pe parcursul urmatoarelor luni, atingand aspectul final la 6-9 luni postoperator.

Depozitele adipoase extrase de pe zonele lucrate nu se mai refac, fiind eliminate celulele care stocheaza grasimea.

In cazul unui regim de viata normal, cu alimentatie sanatoasa rezultatele sunt definitive. Nu sunt necesare tratamente speciale de intretinere, masaje pe perioade nelimitate sau restrictii alimentare- singurul lucru necesar este sa incercati sa traiti sanatos.
Din Gura in Gura